Eva Burešová se objeví ve Dvojce na zabití jako Kitt ze seriálu Knight Rider

V seriálu Dvojka na zabití se objeví i hvězda Slunečné Eva Burešová. Přesněji tam zazní její hlas, který propůjčila nadupanému žlutému sporťáku.

Martin Rykl v podání Jakuba Prachaře se na chvíli ocitne v ráji, když usedne za volant pěkně nadupaného a nechutně drahého auta, které pokřtil jako Trabant. A protože to není jen tak obyčejné auto, umí mluvit se svým řidičem. O tuhle úlohu se postarala Eva Burešová.

„Nahodila jsem svůj dabingový hlas a jela. Točilo se to o pauze, kterou jsem měla během natáčení Slunečné. Je možné, že mě diváci nepoznají. Mám tam takový svůdný hlas, který po mně chtěli,“ prozradila.

„Byl oběd a za mnou přišli, zda bych nechtěla namluvit auto. Byla jsem z toho nadšená. Natáčení trvalo chvilku. Každou větu jsem řekla dvakrát a bylo to. Vyrůstala jsem na seriálu Knight Rider a po tomhle jsem toužila. Je hezký, když se naše profese prolínají, tak proč bych tohle neudělala,“ dodala.

Překvapení pro Jakuba Prachaře

Eva Burešová v namlouvání nezůstala sama, o druhý mužský hlas se postaral Jan Šťastný. „Když jsme to natáčeli, tak jsem si přečetla obraz, abych věděla, co je tam za situaci. Moc se těším a určitě se na to podívám,“ zmínila Burešová.

Překvapení během natáčení jednoho z dílů zažil také Jakub Prachař. Ten se podíval i na zimní stadion hokejové Slávie, kam ho jeho žlutý Trabant dovezl.

„Při natáčení jsem objevil jednu vzácnost. Vzadu za kluzištěm jsou fotky, na kterých je i můj děda Ilja Prachař. Byl velký slávista, takže chodil na hokej. Přišel jsem na to, že mě bruslení moc baví a že musím zase začít chodit,“ zavzpomínal Prachař, který nakonec dopadl vraha opět netradičním způsobem.

Tagy: