Perkausová se vrací na obrazovky. Jsem nervózní, ale adrenalin potřebuji, přiznala

Eva Hecko Perkausová

Eva Hecko Perkausová se vrací

Již v pátek se chystá velký návrat oblíbené moderátorky Evy Hecko Perkausové do zpravodajství CNN Prima NEWS. Dvojnásobná maminka se poslední měsíce věnovala mateřským povinnostem se svými dvěma ratolestmi. Přiznala, že jí chyběli nejen kolegové, ale i diváci a adrenalin spojený s živým vysíláním. V rozhovoru pro ShowTime prozradila mimo jiné i to, kde si nejvíce odpočine od každodenních starostí.

Moderátorka, modelka a jedna z nejvýraznějších tváří TV Prima posledních let Eva Hecko Perkausová se na návrat před televizní kamery viditelně těší. Po půlroční pauze se opět ráda shledá nejen s kolegy.

ČTĚTE DÁLE: Taylor Swiftová si podpálila kuchyni, ukazuje video. Psaní písně střídal boj s hasicím přístrojem

„Budu se těšit i na diváky, takže jsem z toho malinko nervózní. Přeci jen, je to skoro půlroku, co jsem zmizela z obrazovek,“ pronesla. Adrenalin spojený s živým vysíláním televizního zpravodajství jí chyběl.

„Já jsem ten typ, který adrenalin potřebuje a adrenalin před obrazovkou je vždycky. Je to živé vysílání,“ sdělila bývalá playmate.

Pro ShowTime prozradila, že nejlépe si poslední dobou odpočine v kadeřnickém salónu. Jak sama přiznává, se dvěma malými dětmi jí příliš volného času nezbývá. „Vážím si tam každé minuty. Já tam chodím převážně relaxovat,“ uvedla.

Udržovat se ve vnitřní i vnější pohodě by mělo být podle Hecko Perkausové přirozené pro každou ženu. „Žena se chce líbit především sama sobě. Když se cítí hezky a dobře, tak i na okolí působí sebejistěji,“ konstatovala moderátorka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Krampolovi už v nemocnici hrabalo, prozradila jeho kamarádka. Přestěhoval se do nového bytu

Tagy: