Taylor Swiftová si podpálila kuchyni, ukazuje video. Psaní písně střídal boj s hasicím přístrojem

Internet se baví videem, na kterém zpěvačka Taylor Swiftová v kuchyni svého newyorského bytu roztržitě hasí oheň, který vznikl na kuchyňském ostrůvku. Celý incident natočila její kamarádka, skladatelka Gracie Abramsová, která s Taylor ten večer pracovala na své nové písni, informoval deník Billboard.

„Psát celou písničku od dvou do šesti ráno byla jedna z největších legrací, jakou jsem kdy v životě zažila. Teď už s Taylor víme, jak používat hasicí přístroj. Miluju tě,“ napsala Abramsová na sociální síti Instagram a přiložila dvě videa – na jednom Swiftová zpívá u piana novou píseň, na druhém přibíhá s hasičským přístrojem k ohni.

„Počkej, co s tím mám dělat?“ ptá se na videu popová hvězda. „No, uhasíš to,“ odpovídá jí se smíchem Abramsová. „Myslím, že zemřeme,“ dodává Swiftová a snaží se zprovoznit hasičský přístroj.

ČTĚTE TAKÉ: Swift-mánie v plném proudu. Královská rodina se s hvězdou fotila v Londýně, Kate ale chybí

O několik sekund později se jí to podaří a uhasí doutnající hromadu na kuchyňské lince. Abramsová vypukne v smích a Swiftová sarkasticky prohlásí: „Naše peněženky jsou v troskách. A moje boty. A myslím, že i celý pokoj.“ Na to jí její kamarádka odpovídá: „Ale voní to tu opravdu dobře.“

Video končí záběrem na jednu ze zpěvaččiných koček, která v tu chvíli přichází ke dveřím kuchyně.

Abramsová pro deník Billboard popsala, jak k celému zážitku s ohněm došlo. „Obě jsme v noci zaslechly nějaký zvuk, jako kdyby spadla svíčka. Ale Taylor mě uklidnila, že to byla pravděpodobně jen jedna z jejích koček. Bylo už po šesté ráno, po noci plné jídla a drinků – hlavně toho druhého.“

„Taylor je legenda. Nevím, jak v tuhle hodinu a v našem stavu věděla, co dělat,“ chválila Abramsová zpěvačku a dodala, že z výparů z hasicího přístroje měly obě šílený kašel, který jim vydržel několik týdnů.

Z noci si kromě kašle a tragikomického zážitku odnesly i společnou píseň s názvem Us ze druhého studiového alba Abramsové The Secret of Us, které vyšlo v pátek.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Policejní snímek Justina Timberlakea pobavil svět. Strážník ho při zatýkání nepoznal

Tagy:
Instagram sociální sítě zpěvačka píseň Taylor Swift požár hudba kultura Gracie Abramsová Us