Radostná zpráva snowboardistky Evy Adamczykové: Přerušuji kariéru, čekáme miminko

Snowboardistka Eva Adamczyková a herec Marek Adamczyk čekají miminko.

Manželé Adamczykovi čekají dítě

O radostnou zprávu se podělila olympijská vítězka ve snowboardcrossu Eva Adamczyková. Se svým manželem, hercem Markem Adamczykem, čekají miminko. Informovala o tom na sociální síti Instagram.

„Ahoj všichni. Chci se s vámi podělit o novinky, a to, že na nějakou dobu přerušuji kariéru. A důvod je jednoduchý – my totiž čekáme rodinu,“ oznámila Adamczyková v příspěvku Českého olympijského týmu na sociální síti Instagram.

„Příští sezónu mě na snowboardu neuvidíte, ale do budoucna to nechávám otevřené. Těším se na vše, co mě čeká a co přijde,“ dodala držitelka zlata z olympijských her v Soči.

ČTĚTE TAKÉ: Poslední sbohem zavražděné zpěvačce Victorii Velvet: Na obřad přišel i turecký velvyslanec

Úspěšná sportovkyně (tehdy ještě pod jménem Samková) a Adamczyk se dali dohromady v roce 2018. Svedla je k sobě náhoda i sociální sítě. „Poznali jsme se na koncertě pro Světlušku. Dělal jsem s Evou rozhovor. Byl jsem z toho hrozně nervózní. Evu jsem vůbec neznal, i když jsem věděl, kdo Eva Samková je,“ přiznal herec v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Vzpomínal i na to, jak si připravoval vtipy o „prknech, která znamenají svět“. „Ale bylo to strašně trapné,“ líčil. I pro snowboardistku bylo setkání nečekané. „Říkali, že se bude dělat rozhovor s Markem, tak jsem myslela, že s Markem Ebenem – toho mám moc ráda. A pak přišel tenhle Marek,“ smála se Samková.

Následně ji Adamczyk začal sledovat na Instagramu. „Začala jsem ho také sledovat a předpokládala, že mi napíše. To ale neudělal, tak jsem mu napsala já,“ svěřila se. Herec s nadsázkou dodal, že tím to vyhrál. Když mu přes sociální sítě sdělila, že je takřka stejně vtipný jako ona, pozval ji herec do divadla.

Vzali se v září roku 2022 v Krkonoších. Během vztahu si snowboardistka prošla těžkým obdobím, při němž přišla o oba rodiče. Vzdát musela i účast na olympiádě, když si krátce před ní během Světového poháru v rakouském Montafonu nešťastně zlomila oba kotníky.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Václava Neckáře trápí zdraví. Už bychom měli odpočívat, říká jeho bratr Jan

Tagy: