Zloba fanoušků dohnala Adele k slzám. Velkolepý koncert zrušila den před začátkem

Britská zpěvačka Adele

Adele zrušila koncert

Zpěvačka Adele překvapila tisíce fanoušků. Plánované vystoupení v Las Vegas, které mělo odstartovat její koncertní šňůru, zrušila ani ne 24 hodin před začátkem. Důvodem má být rozšíření nákazy v jejím realizačním týmu. Reakce zklamaných a mnohdy rozzlobených fanoušků ji dohnala k slzám. Promluvila k nim v emotivním videu.

„Je to facka do tváře,“ obořili se na britskou zpěvačku někteří fanoušci. Ti nejenže utratili za samotný lístek stovky dolarů, ale zaplatili si také letenku a ubytování v Las Vegas, kde se měl koncert odehrát. K hněvu a zmatku zpěvačka přispěla také tím, že ihned neoznámila, na kdy se show přesouvá, píše deník Daily Mail. S úvodním koncertem zrušila i celé turné.

„Vím, jak je těžké uspořádat koncert v této covidové době. Ale je také těžké našetřit dost peněz, vzít si volno z práce v nemocnici, kde je málo personálu, zamluvit letenku a hotel,“ napsal jeden z fanoušků na Twitteru.

Nechci vystrašené lidi

Vzápětí zpěvačka zveřejnila na sociálních sítích video, ve kterém se rozhodla celou situaci ozřejmit. Byla prý vzhůru více než 30 hodin, celá situace ji dohnala k slzám. „Je to příliš nepředvídatelné se všemi pravidly. Nechci, aby někdo přišel na moji show vystrašený a také nechci dostat covid,“ řekla v úvodu Adele.

„Vyzkoušeli jsme naprosto vše, co bylo v našich silách, abychom to dali dohromady včas a aby to pro vás bylo dost dobré, ale naprosto nás zničil covid. Polovina mého týmu je nemocná,“ prozradila.

„Omlouvám se, že je to tak na poslední chvíli, byli jsme vzhůru přes 30 hodin a snažili jsme se to vyřešit. Jsem tak naštvaná a opravdu se stydím. Moc se omlouvám všem, kteří cestovali, aby se dostali na mé vystoupení. Je mi to opravdu, ale opravdu líto,“ vzkázala svým fanouškům Adele.

Tagy: