Filmový drsňák a sváteční vymahač opustil Santu. Chce velet posádce tanku

Videoherní studio Wargaming pokračuje ve své vánoční tradici. I letos si pro hru World of Tanks vybralo speciálního ambasadora. Tentokrát do válečné vřavy vyráží bývalý fotbalista a britský herec Vinnie Jones. Aby mohl hrát tanky, musel předat výpověď přímo do rukou Santy.

Populární série World of Tanks, kterou hrají miliony hráčů po celém světě a jejíž vývoj probíhá i v pražských kancelářích Wargamingu, opět spouští tradiční oslavu zimních svátků. Znovu si k tomu vybrali speciálního ambasadora.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nástupce slavné videohry konečně vychází. Arma Reforger je cestou ke čtvrtému dílu vojenské série

V minulém roce to byli herec Arnold Schwarzenegger a herečka Mila Jovovich, dříve například zpěvák Otakar Petřina alias Marpo, ambasadorem titulů z dílny běloruského studia byl také český MMA zápasník Jiří Procházka.

Nyní svou charismatickou postavu drsňáka propůjčil britský herec a bývalý fotbalista Vinnie Jones. Ten pracuje v utajení jako Santův vymahač a vypořádává se s těmi, kteří se ocitli na „seznamu zlobivých“.

Jenže letos už nebude rozdávat dárky v podobě trestů a Santa si musí hledat nového vymahače. Vinnie Jones totiž muži Vánoc předložil svou rezignaci.

Svou funkci opouští, aby rozjel novou kariéru. Stane se velitelem ve hře World of Tanks.

„Slyšeli jste správně, navždy odkládám cukroví na hřebík a přidávám se k úžasným hráčům World of Tanks na Sváteční operaci 2024,“ řekl Vinnie Jones. „Dny, kdy jsem „opravoval“ lidi na seznamu zlobivých, jsou u konce. Teď jsem velitelem World of Tanks a budou to Rolničky se vším všudy!“

Vinnie Jones ztvárnil roli komiksového padoucha Juggernauta ve filmu X-Men: Poslední vzdor nebo si zahrál vedle Sylvestera Stalloneho a Arnolda Schwarzeneggera ve snímku Plán útěku. Ještě před svou hereckou kariérou oblékal dres anglických fotbalových klubů Chelsea, Leeds United, Sheffield United nebo Wimbledon. Ve slavné Premier League nastupoval celkem sedm sezon.

Teď v prosinci se s ním mohou potkávat hráči World of Tanks v oblíbeném titulu. Na Jonese mohou narazit ve své garáži tankistů, kde bude zadávat výzvy a různé úkoly. Po úspěšném splnění těchto misí hráči získají tematické předměty, jako jsou skiny tanků inspirované slavnými osobnostmi, emblémy, nápisy, obtisky, medaile, jedinečné dekorace, avatary a další.

Hráči World of Tanks a World of Tanks Modern Armor mohou do svých tankových posádek naverbovat také Vinnieho, který svým chraplavým ikonickým hlasem podporuje tankisty v bitvách. Sváteční operace 2024 startuje 1. prosince a hráči World of Tanks mohou po boku Vinnieho Jonese vyrazit na pořádné sváteční dobrodružství.

Podívejte se na reportáž z pražských kanceláří vývojářského studia Wargaming. Herní a technologický pořad Enter můžete sledovat každou sobotu ve 22:40 a úterý ve 23:40 na CNN Prima NEWS. Archiv pořadu Enter najdete na webu CNNPrima.cz stejně jako starší sezony pořadu CNN Prima Gaming.

Tagy: