Fotbalový turnaj na Spartě pomůže seniorům. Firmy mohou registrovat své týmy

Firemní fotbalové týmy mohou pomoci dobré věci. Letos 12. září proběhne již 16. ročník úspěšného benefičního turnaje firem v malé kopané Sue Ryder Charity Cup 2024. Tradičně na strahovském stadionu Sparty v Praze a jako vždy s hlavním cílem „vykopat“ finanční prostředky na provoz domova pro seniory Sue Ryder.

Výtěžek podpoří zejména práci zdravotních sestřiček, které se s celým týmem podílejí také na tom, aby se paliativní péče stala pevnou součástí péče o seniory v naší zemi. „Každý gól tak přispívá k naplnění našeho poslání, protože usilujeme o to, aby v České republice mohl každý důstojně zestárnout,“ říká tisková mluvčí neziskové organizace RS Martina Moravcová.

Účastníky akce celopražského významu čeká spousta zábavy i adrenalinu. „Programem v Tréninkovém centru AC Sparta Praha na Strahově provede náš osvědčený parťák – sporťák Standa Bartůšek, správnou atmosféru umocní roztleskávačky a určitě potěší, pobaví, a hlavně pomůže i aukční hra o dres s podpisy všech hráčů Sparty,“ dodává Moravcová.

Registrace teamů už je v plném proudu, na startovní listině ale stále zbývá zaplnit několik volných míst. Pokud máte ve firmě fotbalový tým a chcete si užít – navíc užitečný – teambuilding, máte šanci se přihlásit. Všechny potřebné informace najdete na www.suerydercharitycup.cz.

Tagy:
charita senioři AC Sparta Praha Česko Strahov fotbalový turnaj Sue Ryder ESG Martina Moravcová