Gabriela Koukalová: Všichni říkají, jak mi to sluší. S tetováním má ale utrum

Koukalová si na dovolené udělala sexy fotky.

To, že Gabriela Koukalová v neděli začíná moderovat ShowTime, je poměrně známá věc. Stejně jako fakt, že se rozvedla. Ale to, že kdyby si chtěla nechat udělat další tetování, tak by musela zaplatit pokutu 50 tisíc korun, ví asi málokdo. Bývalá biatlonová reprezentantka to prozradila v talkshow Honzy Dědka.

Gabriela Koukalová je na rozhovory zvyklá, i když teď, krátce před jejím naskočením do kolotoče zvaného showbyznys, jich rozdává daleko víc. A občas mívá trochu nahnáno. „Kolikrát se člověk může ocitnout na šikmé ploše, ale nějaké zkušenosti mám. A když člověk nechce na něco odpovídat, tak si může pomoct třeba tím, že řekne, že na to nechce odpovídat,“ popsala vítězka Světového poháru v biatlonu ze sezony 2015/16.

Honza Dědek byl při natáčení ke Gábině sice laskavý, ale dvakrát ji nešetřil. Otevřel i téma rozvod, který už na svých sociálních sítích potvrdila. „Nepřála bych to moc ostatním, spíš nikomu. Příjemné to není, o tom žádná. Jediná pozitivní věc na tom je, že od té doby, co jsem se rozvedla, mi všichni říkají, že mi to hrozně sluší. Celkově je to jiný, ten pocit, to se nadechneš a cítíš svobodu,“ vylíčila Koukalová. Gábina přemýšlí také o změně příjmení – vrátit se k rodnému Soukalová. O tom možná rozhodne smlouva s naší televizí. „Smlouvu mám na jméno Gabriela Koukalová, tak to možná rozhodne za mě trochu. Já se přiznám, že k tomuto bodu jsem se nedostala, to je dobrý tip,“ připustila. Co ale ví jistě, je fakt, že s tetováním už má utrum. „Ve smlouvě mám, že každá další kérka bude pokutována padesáti tisíci. To je dost, ještě vzhledem k tomu rozvodu, viď?“ svěřila se Honzovi Dědkovi.

Do horkého křesla v talkshow usedla Gabriela vedle operní pěvkyně Dagmar Peckové, šéfkuchaře Romana Vaňka a módního návrháře Osmanyho Laffity. Ten ji uchvátil nejvíc. „Jednoznačně na celé čáře to vyhrál Osmany. Tak jsem si tady splnila jeden ze svých snů potkat někoho jako on,“ řekla s tím, že do návrhářské branže možná v budoucnu zabrousí.

V den premiéry v ShowTime oslaví narozeniny

Co ale není vize budoucnosti, jsou 31. narozeniny. Oslaví je zrovna ve svůj premiérový den na Primě, 1. listopadu. „Utíká to obrovsky, až si někdy říkám, že je to neskutečné. Snažím se žít čím dál víc okamžikem, užít si tu danou chvíli a vidím, jak je to znát. Zrovna dnes jsem procházela staré fotky a viděla jsem tam prarodiče, snažím se užívat si každého člověka a lidi, které mám ráda.“

A co si novopečená moderátorka přeje? „Měla bych jediné přání, ať moje rodina a všichni známí jsou zdraví, nic jiného si nepřeju, žádné dárky. Já raději dárky dávám, než dostávám,“ uzavřela Koukalová.

Tagy: