GAP: Trendy oblečení s ohledem na snadný výběr i životní prostředí

Být v teple, pohodlí a přitom šik! To je při podzimním převlékání svršků cílem nejedné z nás. A spolu s námi by to mělo platit i pro naše protějšky a pochopitelně také pro děti. To všechno se dá hravě zvládnout během chvíle, ať už v kamenném obchodě nebo online. GAP Store totiž nabízí oblečení pro malé i velké. A teď navíc s dodatečnou 20% slevou, kterou si lze odečíst z outletové ceny. A kdo si není jistý výběrem, může si nechat poradit od ambasadorky GAP, Zuzany Novákové Stráské.

Třetí díl třetí série celosvětově oblíbeného populárního seriálu Teorie velkého třesku. Rajesh s Howardem se v baru potkávají s dvojicí žen, které pracují v obchodě GAP: „Miluju trička s tou malou kapsičkou!“ zvolá nadšeně Rajesh. A tohle nadšení sdílí generace lidí napříč všemi kontinenty.

GAP

Společnost zakládají manželé Don a Doris Fisherovi v roce 1969 v San Francisku.

V roce 1974 dostávají první výrobky štítky s označením GAP.

V roce 1978 společnost debutuje s vlastní značkou džínů a manšestrů.

1988 firma představuje nové, dodnes používané logo GAP s velkými písmeny na modrém čtvercovém pozadí

Oblečení značky GAP při práci i v soukromí vynesly hvězdy jako Madonna, Missy Elliot nebo Michael J. Fox. Opakovaně se v něm také objevují modelky na obálce Vogue

Společnost GAP je známá také svým ohledem na férové pracovní podmínky pro své zaměstnance, důraz klade především na bezpečnost práce...

zdroj: gapstore.cz

Nicméně trička s kapsičkou už dávno nejsou jediným hitem, s nímž GAP Store u svých zákazníků boduje. Lidé se opakovaně vrací pro oblečení i doplňky, které mají styl, ležérnost i vydrží dlouhá léta.

Nechte si poradit od módní ikony

Ambasadorkou pozdimní kolekce se stala modelka a influencerka Zuzana Nováková Stráská, která je ve světě módy jako ryba ve vodě. Nechybí jí zkušenosti z přehlídkových mol, na něž vynesla nejlepší návrhy světově proslulých značek, Chanelu nebo Dolce & Gabbana. Má svůj osobitý styl s přirozeným citem pro minimalismus, kombinování neutrálních barev a dobře ví, že se v šatníku vyplatí mít i několik unisex kousků.

„Skvěle padnoucí džíny by měly být základem každého šatníku. Z nejnovější podzimní kolekce jsem si oblíbila především varianty barel a loose, které nabízí značka GAP i v prodloužené délce. Pro sebe i svou rodinu vybírám kvalitní materiály a volím především produkty, které byly vyrobeny s ohledem na životní prostředí,“ říká jedna z předních českých módních ikon a mimochodem také máma dvou dětí. Tenhle fakt definitivně podtrhuje, že kolekce, jejíž tváří se stala, nejen skvěle vypadá a dlouho vydrží, ale že splňuje i nároky na běžný praktický život.

Nejen cit pro styl, ale také ohled na planetu

Doby, kdy lidé chodili pohodlně oblečení jen doma a kdykoli vyráželi do ulic nebo do práce, museli se obléct především tak, aby dobře vypadali, jsou pryč. Současná móda přeje kombinaci obojího: Skvěle vypadajícím a přitom pohodlným outfitům. A společnost GAP tohle umění povýšila ještě o úroveň výš, když kromě potěšení zákazníků dbá také na spokojenost zaměstnanců a k tomu všemu i na udržitelnost.

„100 % našeho denimu je součástí programu Washwell, který šetří vodu. S programem Washwell™ využíváme alespoň o 20 % méně vody, oproti běžným metodám praní. Od roku 2016 jsme ušetřili 402 milionů litrů vody. Takové množství dokáže naplnit 804 milionů lahví. Náš Water Quality Program se zaměřuje na to, aby zajistil, že námi vyrobené džíny jsou šetrné k místním zdrojům vody a minimalizují dopad na planetu. Podílet se na dobrém úmyslu můžete tím, že budete nosit náš denim,“ uvádí český web GAP Store.

Dalším závazkem, který společnost GAP dala sobě i ostatním je tvořit méně odpadu. „Věříme, že styl se neustále točí. To je důvod, proč jsme posedlí každým vláknem, detailem a kvalitou. Každý kus je navržen tak, aby vydržel. Toto je jeden z mnoha způsobů, abychom se všichni zapojili a dosáhli tak skutečného dopadu. Prostřednictvím našeho partnerství s GiveBackBox pracujeme na vytvoření jednoduchého způsobu, jak dát oblečení nový život v novém šatníku,“ vysvětlují stránky GAP Store.

A aby tohle všechno dávalo skutečný smysl, je potřeba dostat udržitelné zboží do oběhu. Teď je jedinečná šance se zapojit také. A to díky 20% slevě, která je dodatečná a platí na celý GAP sortiment v pražské Fashion Outlet Areně.

A mimochodem GAP Store nabízí jedinečnou vychytávku, díky které řadový kousek uděláte jedinečným. Stačí k tomu návštěva GAP Ateliéru, kde vám originální výšivkou podle vlastního výběru ozdobí tričko, mikinu, bundu nebo košili.

Prima nákupy: Váš průvodce nákupy po celý rok

Tagy: