Gottová zveřejnila soukromý snímek Zlatého slavíka. Snad vás potěší, vzkázala fanouškům

Už čtvrtým rokem slaví rodina Gottových Vánoce bez Karla. Jeho manželka Ivana Gottová si přesto vzpomněla na jeho fanoušky a na sociálních sítích sdílela vánoční fotografii slavného zpěváka z roku 2017.

„Milí Karlovi příznivci, přeji vám požehnané vánoční svátky v kruhu vašich milovaných! Jako vzpomínku na našeho Karla vám posílám fotku z Vánoc 2017. Snad vás potěší. Krásný Štědrý den! Vaše Ivana,“ napsala Gottová na fanpage Zlatého slavíka.

Milí Karlovi příznivci, přeji vám požehnané vánoční svátky v kruhu vašich milovaných! ❤️ Jako vzpomínku na našeho Karla vám posílám fotku z Vánoc 2017. Snad vás potěší. ☺️ Krásný Štědrý den!🎄Vaše Ivana

Posted by Karel Gott on Saturday, December 24, 2022

„Požehnané Vánoce Vám i celé rodině. Nemoc mi bohužel letos znemožnila navštívit pana Gotta na Malvazinkách, což je můj každoroční rituál. Zajdu na Nový rok, pan Gott je stále v mém srdci a vzpomínkách, i letos s jeho nádherným hlasem a koledami, které neodmyslitelně patří k mým Vánocům od dětství,“ napsala pod příspěvek Markéta R.

„Fotografie mě moc potěšila, jste hodná a také přeji pohodové Vánoce a hodně zdraví v novém roce,“ přidala se další fanynka Gotta. Příspěvek si na Facebooku vysloužil další tisíce lajků i desítky komentářů od uživatelů.

Gottová se snaží, aby odkaz slavného zpěváka nebyl opomenut. Dorazila i na anketu Český slavík, kde byla jednou z nejvýraznějších osobností. Vdova po legendárním zpěvákovi, který anketu ovládl dvaačtyřicetkrát, dorazila v elegantních šatech. Její přítomnost naznačila, že rodina Gottových bude s anketou navždy spojována. Karel Gott zemřel na akutní leukémii v roce 2019.

Tagy: