Vánoční překvapení. Hlavní zprávy bude moderovat Eva Hecko Perkausová, odskočí si z mateřské

Ačkoliv Eva Hecko Perkausová porodila teprve před měsícem, už se znovu chystá usednout za moderátorský stůl. Divákům přinese štědrovečerní Hlavní zprávy. Oblíbená tvář televize CNN Prima NEWS si odskočila z mateřské.

Moderátorka Hecko Perkausová přivedla na svět svého syna o prvním adventním víkendu. A i když si roli maminky užívá a malý Killian ji dělá jen radost, na Štědrý den usedne na moderátorskou židli. Odmoderuje Hlavní Zprávy, které startují v 17:30.

„Je načase se rozloučit, nerada bych porodila v přímém přenosu,“ vysvětlovala s úsměvem svou pauzu na začátku listopadu. V přímém přenosu také obdržela pugét květin. „Nebudu se loučit na dlouho, chtěla bych být pro diváky zpět co nejdříve. Na všechny se budu moc těšit,“ sdělila a slib dodržela.

„Za sebe, za CNN Prima NEWS i za diváky ti děkuji za krásné, ale i perné chvíle, které jsme spolu prožili – a ještě prožijeme. Přeji ti, aby vše proběhlo hladce, ať jste hlavně zdraví a ať se za námi můžeš co nejrychleji vrátit,“ sdělil tehdy nastávající mamince bývalý desetibojař Šebrle.

Perkausová porodila koncem listopadu. „První adventní neděle roku 2022 je tou nejkrásnější adventní nedělí, jakou jsem si mohla přát. Dne 26. listopadu, ve večerních hodinách, přišel na svět malý Killian. Vítej mezi námi, andílku,“ napsala na sociální sítě.

Od té doby se nepřestává na sociálních sítích chlubit krásnými společnými záběry. Naposledy sdílela fotografii, na které drží svého prvorozeného syna v náručí. A zatímco chlapeček spí, ona si vychutnává šálek čaje.

Tagy: