Brutální napadení v hospodě. Vyhrál v kuličkách, tak si ho takhle slupli, popsal místní

Západočeští policisté řeší brutální napadení, k němuž došlo v jedné z hospod na Sokolovsku. Oběť zůstala po nevybíravém útoku ležet pod barem v kaluži krve. Štábu Krimi zpráv se podařilo získat záznam útoku, jehož příčinou byla zřejmě msta za výhru v hazardní hře.

Video, které poslal jeden z diváků Krimi zpráv, začíná hádkou několika hostů. Zjevně opilý muž se zřejmě nepohodl s dalším návštěvníkem. Barman se prvního z nich snaží donutit, aby z hospody odešel. Ten ale na druhého z hostů křičí a vyhrožuje. Vše skončí fyzickým útokem, po němž napadený zůstává ležet v kaluži krve.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Brutální napadení v Praze: Muž začal cestujícímu v autobusu nadávat, pak ho zkopal

Místní o hádce v podniku moc mluvit nechtějí. Za vším ale mají být peníze. „Vyhrál deset tisíc v kuličkách, tak si ho takhle slupli,“ uvedl jeden z místních.

Případ už řeší policie. „Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví a výtržnictví,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Vyšetřovatelé dál na případu pracují a není vyloučené, že ho překvalifikují. Čekají na lékařskou zprávu z nemocnice. Napadený muž by měl totiž podle jeho bratra v nejbližší době podstoupit operaci.

Tagy: