Harry a Meghan zpět v Británii: Vstřícné gesto odmítli. Čeká je trapas s Williamem?

Harry s Meghan se vrátili do Británie poprvé od červnových oslav 70. výročí panování královny Alžběty II. Po Meghanině nedávném rozhovoru pro magazín The Cut však panují obavy, jak jejich návštěva proběhne. Podle webu Daily Mirror neplánují setkání s žádnými členy královské rodiny.

V rozhovoru pro magazín The Cut vévodkyně ze Sussexu uvedla, že vztah Harryho a jeho otce je ztracený. Princ Charles je nicméně jiného názoru a svého syna a snachu pozval na návštěvu. „Princ z Walesu zopakoval svoje pozvání z léta, aby Harry a Meghan s rodinou, pokud si to budou přát, přijeli a zůstali s ním v Balmoralu,“ uvedl podle webu Daily Mirror zdroj z Charlesova blízkého okolí.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu ovšem jeho pozvání odmítli navzdory tomu, že se ve Velké Británii zúčastní několika společenských akcí.

Předpokládá se, že vévodové ze Sussexu zůstanou po čas návštěvy na panství Frogmore Cottage. To se nachází kousek od Adelaide Cottage, kam se před začátkem školního roku přestěhoval Harryho bratr s rodinou. Ovšem ani vévodu a vévodkyni z Cambridge nemá Harry v plánu vidět. Podle Mirroru si Sussexovi neudělají čas ani na královnu Alžbětu II.

Královská rodina se nyní obává i toho, co přijde koncem roku, kdy má vyjít Harryho očekávaná biografie. Podle webu The Sun existují obavy, že se vévoda ze Sussexu pustí do své nevlastní matky Camilly. Na podzim pak bude o Harrym s Meghan uveden nový dokument.

Tagy:
Velká Británie princ Harry Meghan Markle vévoda ze Sussexu vévodkyně ze Sussexu Karel III. Camilla, královna-manželka William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu