Harry a Meghan skryli na fotografii tvář syna. Snímek přesto dojal tisíce fanoušků

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu zveřejnili novou fotografii syna Archieho z oslavy jeho narozenin. Podle blízkých zdrojů rodiny dvojice záměrně syna nevystavuje záři reflektorů a jejich syn je na snímku zády k objektivu. Přesto fotografie zveřejněná na webu Archewell dojal tisíce fanoušků.

Syn vévody a vévodkyně ze Sussexu ve čtvrtek oslavil druhé narozeniny. Při této příležitosti Meghan Markleová a princ Harry zveřejnili jeho speciální snímek. Na fotografii malý Archie drží balónky a je zády k objektivu.

Dvojice se podle nejmenovaného zdroje webu US Magazine rozhodla neukázat syna novinářům záměrně. A důvod? Už dříve, když se rodina vzdala svých královských povinností, prý plánovala „strávit tento den soukromě“. Fotografie je pořízená v jejich sídle v Montecitu, v okrese Santa Barbara v Kalifornii, jehož cena se pohybuje okolo 14 milionů dolarů (300 milionů korun).

Snímek nese také vzkaz. Britský princ Harry a jeho žena Meghan vyzývají prostřednictvím fotografie, zveřejněnou na webu Archewell, k dárcovství, které by pomohlo poskytnout vakcíny proti covidu nejchudším zemím. Pár tím chce jít svému synovi příkladem. „Chtějí, aby Archie vyrostl a porozuměl tomu, že je důležité i dávat,“ dodává zdroj z jejich blízkosti, který si přál zůstat v anonymitě.

Pro dvouletého Archieho jsou to poslední narozeniny, kdy má rodiče jen pro sebe. Už brzy se mu totiž narodí sestřička. Vévodkyně má pro svou nenarozenou holčičku navíc i neobvyklý dárek, který ji vyšel minimálně na sto tisíc korun. Více se dočtete zde.

V úterý Meghan oznámila, že napsala dětskou knížku inspirovanou Archiem a Harrym. Vyjít má příští měsíc. Kniha nese název Lavička (The Bench). Zachycuje vztah mezi otci a syny, který je čtenáři předkládán očima matky.

Tagy: