Herečka Zlata Adamovská se bála o život. Útočil na ni šílený fanoušek

Zlata Adamovská s manželem Petrem Štěpánkem

TOP STAR magazín 2018 (40): Zlata Adamovská

O fanoušky a ctitele nestárnoucí herečka Zlata Adamovská, která slaví 63. narozeniny, nikdy nouzi neměla. Někteří se ovšem nespokojili pouze s podpisem. Jeden po ní dokonce žádal sex a byl tak neodbytný, že se ubytoval před jejím domem a odmítal odejít.

Bývaly doby, kdy za herečkou Zlatou Adamovskou jezdívali cizí chlapi až před její dům, kde nocovali a čekali i několik dní, až je pozve dál. „Třeba se stalo, že přijel nějaký pán ze Slovenska, z Bánské Bystrice. Zazvonil, já byla zrovna v koupelně, tak mu šel otevřít můj tehdejší manžel (Radek John, pozn. red), který se ho zeptal, co si přeje. Odpověděl: ‚Je vaše paní doma?' Radek reagoval: ‚Vy chcete podpis jo?' A on, že ne, že by chtěl se mnou být a že by si to představoval tak, pokud máme nějakou chatu, aby na ni Radek odjel a on by se mnou zůstal doma sám,“ prozradila herečka.

Ctitel ze Slovenska se odbýt nenechal. Když mu zabouchli dveře, ubytoval se před domem a nechtěl odejít. „Příjemné mi to vůbec nebylo. Měla jsem strach. Nikdy nevíte, co takový člověk může udělat, co ho může napadnout. Zůstal tam několik dní. Asi mu byla zima, nebo dostal hlad, tak se nakonec vytratil. Pak jsme tam po něm zametali vajgly, které tam po sobě zanechal,“ uvedla Adamovská.

Třetího manžela Petra Štěpánka jí předpověděla kartářka

Tehdy z toho měla bezesné noci, nechtěla zůstávat ani na vteřinu sama, s odstupem let už na to vzpomíná s úsměvem. „Dneska už před naším domem nikdo nenocuje. (smích) Ale lidé mi hodně píší a třeba na mě čekají po představení před divadlem a děkují, že se jím to líbilo. To mě hřeje u srdce. To je pro mě největší poklona,“ prohlásila herečka, která byla třikrát vdaná.

První manželství s Vadimem Petrovem, synem známého hudebního skladatele stejného jména, vydrželo čtyři roky. Druhé s publicistou a bývalým politikem Radkem Johnem, se kterým má syna Petra a dceru Barboru, jednadvacet let.

Až se třetím manželem, hercem Petrem Štěpánkem, s nímž příští rok oslaví 10. výročí svatby, je opravdu spokojená. Předpověděla jí ho kartářka. „Před dlouhými lety mi řekla, že až třetí manžel bude ten pravý. Já kartářkám nikdy nevěřila a nevěřím, ale tentokrát se trefila. Myslím si, že pokud bychom s Petrem neprožili svá minulá manželství, nevážili bychom si toho dnešního. Každý z nás prošel v minulých vztazích jistým trápením, takže doufáme, že už máme takzvaně vybráno, a jedeme společně na spokojené vlně,“ přiblížila Adamovská, která je dnes už šťastnou babičkou.

Tagy: