Hned po oznámení odvety s Pirátem zamířil Vémola k doktorovi. Musí zkontrolovat zranění

A je to tady, organizace Oktagon oznámila další velkou odvetu Karlose Vémoly – 9. listopadu se v Bratislavě znovu střetne se Samuelem „Pirátem“ Krištofičem, který ho na konci roku 2023 knockoutoval v O2 areně během dvou minut prvního kola. A jak další bitvu se slovenským přemožitelem vnímá sám český Terminátor? „Jako spoustu zbytečných chyb, které chci napravit,“ říká v exkluzivním vyjádření pro CNN Prima NEWS.

Pomyslné důchodcovské trepky ještě nestihl ochodit a už je povoláván znovu do služby. Řeč je o Karlosu Vémolovi, jenž po červnové výhře nad Attilou Véghem oznámil odchod na sportovní výminek. Věčný rival ho ale ve čtvrtek vyzval na trilogii, střetnout by se měli do roka. V neděli navíc oznámila organizace Oktagon novou Terminátorovu bitvu, a to s dalším slovenským bijcem Samuelem „Pirátem“ Krištofičem. Ten dokázal Vémolu 29. prosince 2023 knockautovat během ani ne dvouminutové přestřelky, což tehdy šokovalo snad všechny sportovní fanoušky.

ČTĚTE TAKÉ: Trilogie na obzoru. Végh přijal nabídku Vémoly a chce s ním znovu bojovat

Dne 9. listopadu na turnaji Oktagon 63 chce český bijec v Bratislavě složit reparát.

„Je to frajer, který mě knockoutoval v prvním kole. Nesmím podcenit vůbec nic, musím se na něho připravit na 110 procent. Je to pro mě velice důležitý zápas, abych si napravil reputaci, že jsem prostě udělal chybu, kterou dokážu napravit,“ uvedl Vémola pro CNN Prima NEWS.

„Od pondělí naskočím do plného tréninku. Proto jsem velice rád, že mi pan doktor Petr Neoral vyšel vstříc, že mě i v neděli vezme do ordinace, aby zkontroloval všechna moje zranění, všechny moje rány. Abychom to prošli, udělali sona, ultrazvuky. Abych zkrátka nenaskočil po pár měsících do přípravy a něco si neurval. Všechno projdeme, zkontrolujeme,“ pochvaloval si Vémola.

Slavný bojovník zodpověděl otázky CNN Prima NEWS během cesty do Olomouce. Dokonce ho ovládla nostalgie. „Sednul jsem do vlaku Českých drah – táta u nich dělal čtyřicet let – a musím říct, že se to hodně změnilo. A oproti zasekané D1 je to moc příjemné cestování.“

A jak český Terminátor vnímá svého přemožitele, s nímž se v listopadu podruhé střetne?

„Co od něj můžu čekat, to samozřejmě vím už z prvního zápasu. Pro mě je to skvělý duel, skvělá příprava na Attilu, protože trénují spolu a jejich strategie bude naprosto podobná. Jak Pirát, tak Attila se ode mě nebudou chtít nechat hodit, budou se snažit udržet postoj, držet vzdálenost a snažit se mě natrefovat. Oběma se to povedlo v prvním zápase a já prostě nemůžu dovolit, aby se to povedlo ve druhém. Takže bude rychlá razantní příprava,“ odhalil své úvahy nad nadcházejícím střetem Vémola.

„Soustředit se na rychlost, na zkrácení a na mou klasickou dominanci, kterou skvěle ovládám, když ji udělám na sto procent. A myslím, že to na Piráta bude platit. Když to platilo na Attilu, bude i na něj. Říkám, je to pro mě strategicky skvělý zápas. Protože příprava na oba bude úplně stejná. O to víc, že nebudu muset ani k jednomu nějak výrazně shazovat, takže se nebudu trápit s váhou a můžu soustředit veškeré síly na správnou strategii, sparing a kondiční silovou přípravu. A hlavně na výbušnost a rychlé zkrácení.“

Souboj Vémola vs. Pirát 2 se uskuteční v rámci polotěžké divize Oktagonu, v níž je český bijec – i přes nedávno započatý sportovní důchod – stále šampionem.

Tagy:
zranění Bratislava MMA Česká pirátská strana Karlos Vémola sport Oktagon MMA Oktagon Attila Végh sportovní disciplína