Spekulace o novém Bondovi nejsou pravda, píše CNN. Jaká další jména na roli agenta jsou ve hře?

Zvěsti o tom, že novým představitelem slavného agenta 007 má být britský herec Aaron Taylor-Johnson, známý ze série o superhrdinech Avengers, se ukázaly jako nepravdivé, informuje americká CNN. Představitel v pořadí již sedmého Jamese Bonda tak i nadále zůstává neznámý.

Spekulace o obsazení Aarona Taylora-Johnsona do role agenta 007 rozvířil v pondělí deník The Sun. „Aaron s nimi v nejbližších dnech podepíše smlouvu a oni se mohou začít připravovat na velké oznámení,“ napsalo britské periodikum s odvoláním na nejmenovaný zdroj.

ČTĚTE TAKÉ: Dramatický krok hvězdy Pobřežní hlídky: Eggertová si oholila vlasy, čeká ji náročná léčba

Zdroj obeznámený se situací však CNN sdělil, že Johnson do role obsazen nebyl. Se stejným zjištěním přišla i BBC, která uvádí, že podle insidera z produkce snímku nejsou zvěsti o obsazení Taylora-Johnsona pravdivé.

Zatím tedy zůstává nejasné, kdy dojde k oficiálnímu odhalení herce v hlavní roli, ani kdy začne samotné natáčení, které bylo odloženo kvůli hollywoodským stávkám, jež v loňském roce zasáhly filmový průmysl.

Mezi další herce, kteří bývají zmiňováni jako možní adepti na roli agenta 007, patří například Idris Elba, Henry Cavill, James Norton či Cillian Murphy. Murphyho, který loni zazářil v oscarovém snímku Oppenheimer, dokonce podpořil i bývalý představitel agenta 007 Pierce Brosnan. „Cillian by v roli Jamese Bonda odvedl skvělou práci,“ sdělil herec BBC.

Svou hereckou kariéru zahájil Johnson již v raném mládí, větší slávy se ale dočkal až díky ztvárnění Johna Lennona ve filmu Nowhere Boy. O rok později účinkoval v akční komedii Nářez. Zazářil také v roli Vronského v adaptaci slavného literárního díla Anna Karenina či v sérii o superhrdinech Avengers.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Expertka: Bendig se musí zbavit manažera, i když je jeho partnerem. Romům dělá medvědí službu

Tagy: