Instagramovou hvězdu našli policisté mrtvou. Zmizela po nástupu do letadla

Mexická policie se v současnosti zabývá případem náhlého zmizení a záhadné smrti instagramové modelky Adriany Murriety Trevinové. Ta se ztratila poté, co v mexickém městě Culiacán nastoupila do letadla a vydala se směrem do hlavního města státu Jalisco jménem Guadalajara. O několik dní později byla nalezena mrtvá, informoval portál The Sun.

Trevinová do letadla, které směřovalo do města Guadalajara, nastoupila 1. listopadu. Od té doby o ní ale blízcí neměli žádné zprávy a nikdo nevěděl, kde je. Rodina se o hvězdu Instagramu začala bát, a tak o jejím zmizení informovala policii.

Adrianina sestra Freya se také rozhodla využít síly sociálních sítí a fanoušky požádala o pomoc při pátrání po pohřešované modelce, která měla na Instagramu přes 60 tisíc sledujících. O dva dny později ale policisté příbuzné kontaktovali s tím, že Trevinovou našli mrtvou.

„Víc než kdokoliv jiný bychom rádi informovali o jiném nebo méně bolestivém konci pro naši rodinu. Žádáme o soukromí a ohleduplnost. Děkujeme za vaše obavy a podporu, dobře víme, co Adriana v životech mnohých znamenala,“ uvedla Freya v dalším příspěvku.

Bezvládné tělo 29leté ženy objevili policisté ve stoce. Příčina smrti zatím není známá, odhalit by ji měla nařízená soudní pitva. Zda se jednalo o násilnou smrt, či nešťastnou náhodu, se tak teprve ukáže.

Ve státě Jalisco bylo letos zavražděno téměř 40 žen. Před několika týdny tam skupina čtyř mužů unesla modelku Yesseniu Estafaniu Alvaradovou při nakupování. Po 24leté ženě policie pátrala měsíc, koncem září její tělo našla v masovém hrobě.

Tagy: