Intriky, hádky i svatební zvony. Seriál ZOO vstupuje do nové sezóny, na co se můžete těšit?

Seriál ZOO nám v novém roce 2024 přinese plno zvratů a hádek, ale i usmíření a mnoho lásky.

ZOO (161) již v úterý 2. ledna na Primě

Rodinný seriál ZOO se chystá na další sezónu a fanoušci se už od 2. ledna mohou těšit na pokračování příběhů svých oblíbených televizních hrdinů. Nové epizody slibují mnoho emocí, dramatických zvratů, ale také radostných událostí včetně svatebního obřadu.

Vztah Sid a Adama si projde velkou zkouškou

Napětí mezi Sid (Michaela Pecháčková) a Adamem (Šimon Bilina) stále stoupá a viníkem je samozřejmě Márty, který se mezi dvojici snaží vrazit klín. Sid mu už od počátku nevěří a poté, co začne chodit s její mámou Alicí, její důvěra rozhodně nevroste. Právě naopak se snaží dělat vše pro to, aby maminku ochránila.

Čím více je však vůči Mártymu podezřívavá, tím více se s Adamem hádají. K jejich usmíření nakonec přispěje neblahá událost z pavilonu plazů. Sid navíc postupně začne odkrývat za pomoci nové kolegyně Julie všechny Mártyho prohřešky. A argumenty budou tak průkazné, že i Adam pochopí, co je jeho kamarád z války zač. Všichni nakonec prozřou, až na Alici. Do toho všeho se Adamovi opět vrátí jeho nemoc. Ustojí pár všechny překážky?

Alice se slepě zamiluje do Mártyho

Láska mezi Alicí a Mártym způsobí nepokoje v celé rodině, protože Alice neustále odklání firemní peníze. Márty si vymýšlí jednu lež za druhou a Alice mu na všechno skáče. Márty Alici pouze využívá jako zdroj peněz, který se mu hodí na splácení dluhů, které si nadělal u lichvářů. Jenomže v jednu chvíli přestane být opatrný a do toho se objevují ženy, které okradl a začínají ho vydírat. Ze strahu, že by mohl o Alici přijít, se rozhodne peníze začít vracet, jenže nad dokonalým podvodníkem se stáhnou mračna. A když Alici začne pomalu docházet, co je Márty zač, on už má vyhlédnutou další bohatou nápadnici. Jak to všechno Alice vyřeší? A uvěří nakonec Sid a Haďákovi, kteří jí tvrdili, že je Márty obyčejný podvodník a rozhodně ji nemiluje?

ČTĚTE TAKÉ: Nejsem žádná opuštěná chudinka, tvrdí Kuchařová. Nechce mít kolem sebe toxické lidi

Odchody a příchody

Elišku (Lucie Polišenská) čeká její vysněná práce v Africe a ona tak odchází ze zoo. Na Petru Váchovou (Berenika Suchánková) praskne, že celou dobu kradla, a tak se s ní vedení rozloučilo. Ředitelka Marie Roklová (Veronika Freimanová) si dává od ředitelování pauzu a těší se na odpočinek a vnoučata.

Uvolní se tak místa pro nové ošetřovatelky a do zoo nastoupí na pozici ošetřovatelky záhadná Julie Krátká (Jana Bernášková). Později se ukáže, že jde o týranou ženu, která je se svým malým synem Ivanem na útěku a v zoo hledá nové útočiště. Na každém místě a práci vydrží jen tři měsíce a hned nato za sebou maže stopy. Julie se rychle spřátelí se Sid a pomáhá jí s odhalením Mártyho. Jenže za chvíli se přiblíží její tříměsíční lhůta a Julie ví, že je čas posunout se zase o dům dál. Stihne odejít, než ji její despotický manžel najde? Dokáže se mu postavit stejně, jako se postavila Mártymu, a tím ochránila Alici?

Plný dům Viki a Filipa. Na scéně se objeví Petr a Josefína

Viky (Eva Burešová) se začínají plnit všechny kariérní sny a jako návrhářka konečně dostane dostane nabídku, aby šla pracovat do zahraniční firmy. Váhá, zda odejde do Milána a zabouchne za sebou dveře. Štěstí se usměje i na Filipa, který má možnost trénovat fotbalový klub a jejich společnému stěhování tak nic nebrání. Už balí kufry, jenže jim stále hlodá v hlavách malý červíček. Nakonec zvítězí fakt, že rodina a zázemí jsou mnohem důležitější než kariéra. Šťastně zůstávají doma, cesta se nekoná.

Na dveře navíc zaklepe Filipova neteř Josefína (Josefína Klusová), pro kterou Filipova sestra nemá hlídání a ona se proto musí obrátit na svého bratra. Josefína je celkem pohroma, buď je otrávená, nebo páchá škody, které bude Filip muset zaplatit. Jenže kde vzít peníze? Do toho všeho se na scéně objevuje Petr. Ustojí Viky s Filipem návrat dávné lásky a otce malého Péti? Dokáže Viky odpustit Petrovi a Filip přát své lásce štěstí, i kdyby to bylo s někým jiným?

Bouře mezi Albertem a Kristýnou

Albert (David Gránský) se vrací z Ameriky a těší se za Kristýnou. Do cesty jejich lásce ale vstoupí Dominika a on se jednoho dne vedle ní probudí v posteli. Výčitky neberou konce, a proto se raději Kristýně sám přizná. Ta ho okamžitě pošle k vodě, i když se nakonec ukáže, že Dominika všechno nastražila a nic z toho se nestalo. Kristýna už v sobě dávno pohřbila lásku k Albertovi. Přizná se mu, že ho už nedokáže milovat a rozejde se s ním definitivně. Jak tohle Albert ustojí?

Charlie a Katka bojují o záchranu

Charlie s Katkou se pořád milují, ale Katka si uvědomuje, že je Dominika schopná všeho, a tak raději obětuje sebe než Charlieho. Ví, že kdyby s ním zůstala, bude Charlie vydíratelný a Dominika by ho tak snadno dostala tam, kam chce. Katka chce Charlieho chránit a přeje si, aby už neohrožoval především sebe. Proto se sebere a s dědou se odstěhuje.

Boj o bar i miminko

Kamil (Jan Kopečný) se zřejmě nikdy nepolepší a opět se tak snaží vymyslet způsob, jak Viky a Markovi (Štěpán Benoni) ublížit. Když se naskytne příležitost koupit dům, kde mají bráchové bar, neváhá a okamžitě jim dává výpověď. Marek tak musí začít shánět nový prostor a přesně v ten okamžik se dozví, že je Tereza těhotná. Isabela s Vojtou už jsou v tomto ohledu napřed. Ani při těhotenství se holky nevzdávají a budují svoji kariéru a podnikání. Dominika dohodí holkám kšeft století: dodávku dvaceti tisíc balení určených pro německý trh. Izy to chce risknout, ale Tes ji odrazuje. Pohádají se. Dokážou spolu dvojčata dál pracovat? Kam se ubere jejich podnikání a přijde nakonec Marek s Vojtou o svůj bar?

Svatba i překvapivé zjištění

Helena Pechová (Jitka Sedláčková) se konečně dočká a dojde k oltáři se svým vyvoleným Olinem (Pavel Marek). Jenže to není jen tak někdo. Oním panem Božským je pravý otec Franty Kolmana, který je šťastný po boku Sylvy Machynánové. S tím, že jeho pravou mámou je Petra Hubáčková (Veronika Žilková), se už smířil, jak to ale dopadne s jeho otcem? Najdou si k sobě cestu?

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Hlavně, že jsem zdravá a slouží mi kolena, pochvaluje si Krainová. Bilancující typ není

Tagy: