Iva Kubelková: Přes den se štětkou v ruce, večer elegantní múza v Showtime

Moderátorka pořadu Showtime vyměnila luxusní šaty za legíny a vytahané tričko. Tvář pořadu Jak se staví sen se pustila do zvelebení svého vlastního bydlení. Leze po štaflích a zpod postele tahá nejrůznější poklady. Večer zase vymění štětku od barvy za štěteček k make-upu a hurá živě před televizní kamery.

Iva je profesionál každým coulem. A to jak maminkou, tak moderátorkou. S dcerami Natálkou a Karolínou se pustily do práce. O vtipné autentické snímky se moderátorka podělila na Instagramu. „Tak snad bez komentáře, že? Život matek, když mají ,volno‘, a co nejzajímavějšího jste našli pod postelí vašich dětí vy?“ napsala k fotce, kde zpod postele trčí jen její nohy.

Vytáhla opravdu spoustu pokladů a podle fotografie nebyla zdaleka u konce. Děti dokážou nahromadit mnoho věcí na jednom místě a u potomků Kubelkové to není žádná výjimka. Zapomenutý plyšák, igelitka, spousta papírků a útržků, prázdná plechovka nebo i hoverboard. Tomu všemu jen nevěřícně přihlížel jejich pejsek.

V diskuzi u fotografie se ozvala i hvězda Slunečné Eva Decastelo a přiznala, že v její domácnosti to není jiné. „Já a láhev od okurek, které ani jedno z dětí nejí,“ napsala. I Alice Bendová se v takové situaci poznala. „Všude stejné, Ivuško,“ komentovala fotku a nešetřila vysmátými smajlíky.

Iva pak s dcerami obalila nábytek do igelitu, chopily se štětek a daly se do malování pokoje. „A kdo má u vás největší nadhled? U nás Natálka. Stavíme dětem sen – extra, aspoň mají o těch prázdninách program,“ pochlubila se pracovitým rodinným týmem krásná moderátorka.

Tagy: