Pyszková prozradila recept na výhru v Miss World. A teď si dám svíčkovou, řekla po příletu

Krystyna Pyszková klade důraz na vzdělání.

Rozhovor s Miss World

Nejkrásnější žena světa je zpátky v Česku. Na Miss World Krystýnu Pyszkovou čekala na letišti Václava Havla rodina, přátelé i davy fanoušků. V exkluzivním rozhovoru pro CNN Prima NEWS rodačka z Třince prozradila, co považuje za svůj klíč k výhře v prestižní soutěži.

„Jsem nejšťastnější, že jsem zpět, byla jsem pryč nějakou dobu. Musím říct, že jsem opravdu pyšná na to, že jsem Češka a že jsem měla tu možnost reprezentovat Českou republiku na 71. ročníku světové soutěže Miss World a že se podařilo dovést korunku po 18 letech,“ popsala Pyszková pro CNN Prima NEWS krátce po svém příletu na pražské letiště.

ČTĚTE TAKÉ: Podle hry The Sims vznikne film: Producentkou je Margot Robbieová. Co dalšího víme?

Výhru v soutěži krásy přikládá hlavně své připravenosti. „Každý den jsem se snažila do toho dát 110 procent, chystala jsem se na to několik měsíců, několik let, opravdu jsem tomu dala všechno,“ vysvětlila.

Ani po soutěži si pětadvacetiletá Miss dvakrát nevydechne. V následujících týdnech ji čekají rozhovory, focení, ale třeba také cesta do New Yorku, kde bude natáčet seriál pro Netflix. V rámci světové tour poletí také do Jihoafrické republiky.

V současné chvíli se těší hlavně na své rodné město. „Do Třince se snad podívám na konci týdne, na Velikonoce. Prý pro mě něco chystají, tak jsem nadšená a moc se těším,“ popsala Pyszková.

Své plány na nedělní večer po příchodu domů měla jasné. „Dám si svíčkovou, chybělo mi české jídlo a těším se na svého pejska, kterého jsem dlouho neviděla, takže ho vezmu na nějakou hezkou procházku,“ popsala nejkrásnější žena světa. V pondělí ji v poledne čeká také přivítání představitelů hlavního města na radnici Prahy 1 u Staroměstského orloje.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nepotřebuje si hrát na žádnou hvězdu. Beata Rajská popsala novou Miss World

Tagy: