Je nám spolu dobře: Vondráčková poprvé promluvila o vztahu s Vojnarem. Čím ji překvapil?

Lucie Vondráčková a Petr Vojnar

Lucie Vondráčková prožívá období plné radosti. Její nový videoklip Vzkaz v láhvi slaví úspěch u fanoušků a spokojená je i v soukromí. Zpěvačka se odhodlala a poprvé promluvila o svém novém vztahu s Petrem Vojnarem.

„Mám velkou radost. Je to revoluční technika, kterou jsme to točili s Jarou Atry, panem režisérem, a já jsem z toho filmařsky nadšená. Je to povzbuzující pro další práci,“ rozpovídala se Vondráčková o novém klipu, který za čtyři dny zhlédlo na YouTube přes 120 tisíc lidí.

V předchozím klipu k písničce Potřebuju pauzu si zpěvačka zahrála s moderátorem Petrem Vojnarem, se kterým se později dali dohromady. Spekulovalo se, že jiskra přeskočila právě během natáčení. To ale podle Lucie není tak úplně pravda. Už předtím se totiž potkali na rozhovoru. „A já jsem si říkala: To je chytrej kluk, dává mi dobrý otázky. A pak se nic nedělo a potkali jsme se až na klipu. Já jsem si říkala: On dobře hraje, ten kluk, co jsem ho viděla předtím a dával dobrý otázky. Zjistila jsem, že má úplně brutální humor, kterej mě baví, takže všechno dobrý,“ popsala zpěvačka.

Bývalý moderátor Diváckých zpráv ale ještě nemá vyhráno, protože Lucka je dle svých slov náročný element, který je potřeba dobývat celý život. „Nemám ráda takové ty vztahy, které trvají třeba dva, tři měsíce a už je to na celej život a už se plánují děti. Tady nic takového neprobíhá. Nám je prostě dobře a poznáváme se a já jsem příjemně překvapená, že existují kluci, kteří furt čtou. To se mi líbí,“ prozradila.

Nemáme žádný volný čas

Vojnar nedávno v rozhovoru pro ShowTime uvedl, že by se nebránil dítěti. Podle Vondráčkové je na takové rozhodování ještě příliš brzy. „Já myslím, že to bral ve srandě. Teď je čas na práci a já se jí věnuju na 150 % a na dalších 250 % se věnuju svým dětem. Takže myslím, že tam není prostor na nic jiného.

A jak spolu jeden z nejnovějších párů českého showbyznysu tráví volný čas? „My nemáme volný čas. Vídáme se, jak můžeme. Ale je fajn, že máme podobnou práci, protože já teď nazpívávala Vzkaz v láhvi, a to už se všechno začíná dělat v tom studiu, kde Petr pracuje. Takže když zrovna není čas, aspoň jsme v té práci společně, což mi přijde praktické,“ uzavírá Lucie Vondráčková.

Tagy: