Cyklista se těžce zranil při srážce s kamionem. Policisté dodnes netuší, o koho jde

Trutnovští policisté pátrají po identitě cyklisty, který skončil s velmi vážnými zraněními v nemocnici po nedělní srážce s kamionem. Podle vyšetřovatelů není schopen vzhledem ke zdravotnímu stavu vypovídat. Především ale doposud nevědí, kdo sražený je. Neozval se totiž zatím nikdo, kdo by se po muži ptal.

Vážná dopravní nehoda se stala 26. července krátce po 12. hodině na silnici I/14 mezi Lánovem a Vrchlabím.

V souvislosti s vyšetřováním policie pátrá po totožnosti muže, který při dopravní nehodě podle prvotních informací nedal na silnici přednost v jízdě zleva jedoucí nákladní soupravě. Kamion ho následně smetl. Cyklista byl ve vážném stavu z místa nehody letecky transportován do nemocnice a od té doby kriminalisté čekají, zda se k němu někdo přihlásí.

„Obracíme se na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti muže, kterého prozatím nikdo nepostrádá. Muž se v uvedený čas pohyboval na kole značky Favorit. V případě, že můžete poskytnout bližší informace k muži nebo k dané události, prosím, kontaktujte policii na lince 158,“ vyzvala mluvčí krajských policistů Lucie Konečná.

Tagy: