Siniaková, Šarapovová nebo Wozniacká? Tenistky, které vás okouzlí na kurtu i mimo něj

Bývalá dánská profesionální tenistka polského původu a vítězka Australian Open 2018 Caroline Wozniacká.

Sexy tenistky

Jsou krásné, sexy, bohaté a navíc talentované. Pohybují se ve světě sportu, který už pomalu patří na výsluní showbyznysu. Čas od času vystaví na odiv svá vysportovaná těla, a to je potom nadělení. Jaké jsou nejkrásnější tenisové hvězdy?

Maria Šarapovová byla se 188 centimetry jednou z nejvyšších žen v tenise a dodnes platí za ikonu a vzor pro mladé sportovkyně. Je nesmírně bohatá, a i když si umí luxus pořádně užít, myslí i na druhé, podporuje například oběti černobylské havárie a nemocné děti. Před rokem se zasnoubila s podnikatelem Alexanderem Gilkesem, který je blízkým přítelem britské královské rodiny. Kariéru profesionální hráčky ukončila v únoru 2020.

Tenistka Camila Giorgiová patří mezi nejkrásnější sportovkyně světa. Své fanoušky nedávno potěšila fotografiemi pouze ve spodním prádle. Při pohledu na ně se nejednomu muži orosí čelo. Kromě krásy má ve vínku tahle kráska i talent. Ve světovém žebříčku jí patří aktuálně 33. místo, vyhrála například v Montrealu, kde ve finále porazila Karolínu Plíškovou.

A tahle česká kráska si s ní klidně muže změřit síly i na poli krásy a sexappealu. Karolína je šťastně vdaná a na tváři jí pořád září úsměv. Nedávno nafotila sexy kalendář pro dobrou věc a fotografie nabízejí velkou dávku krásy a dokonalosti.

Caroline Wozniacká toho za svůj život stihla opravdu hodně. A zdaleka to nebyly jen samé úspěchy na kurtech. Sympatická tenistka si prošla chvílemi, které by jí záviděl málokdo. Byla jí totiž diagnostikována revmatitida a ta s tenisem dohromady bohužel nejde. Vloni ale tahle kráska porodila dcerku a užívá si naplno rodinné štěstí.

Kateřina Siniaková, která se pyšní nádhernou záplavou zrzavých vlasů, byla ještě před časem blondýnka. Ohnivá záplava ji ale neskutečně sekne a udělala z české tenistky opravdovou dračici.

Nemůžeme zapomenout ani na krásku českého tenisu Lucii Šafářovou. Svou profesionální kariéru ukončila už v roce 2019. Teď má doma hokejistu Tomáše Plekance, dcerku Leontýnku a nedávno oznámili, že brzy budou čtyři. Kráska s pohádkovou kariérou žije i pohádkový život bez skandálů a rodinu staví nadevše.

Která z uvedených tenistek nejvíce okouzlila vás?

Tagy: