Kazmův film prolíná realitu s fikcí, tekly i slzy. Diváci se mají účastnit hry o miliony

Kamil Bartošek, známý pod uměleckým jménem Kazma, na předpremiéře filmu ONEMANSHOW: The Movie

360° 15.8.2023

Nový film Kamila Bartoška – známého pod přezdívkou Kazma – s názvem ONEMANSHOW: The Movie měl v úterý večer předpremiéru na pražském Chodově. Co vybrané hosty čekalo po usednutí do kinosálu? Reportérka CNN Prima NEWS Daniela Révai na základě výpovědi diváků uvedla, že skutečně má jít o 100minutový film. Jinak ale kolem projektu známého moderátora, který v minulosti dokázal své diváky nejednou obalamutit, zůstává mnoho tajemství. Oficiální premiéra v kinech proběhne již ve čtvrtek.

„Ten film skutečně proběhl, měl 100 minut. Slyšeli jsme spoustu různých názorů, že to je obrovský kus práce. Má jít o prolínání reality s fikcí. Nikdo z diváků nám neřekl, že by to byla blbost. My jako novináři jsme však film neviděli,“ uvedla Daniela Révai pro CNN Prima NEWS živě z Chodova. Kolem projektu Kamila Bartoška tak až do čtvrtka zůstane mnoho tajemství.

„Lidé dostávali kartičky, díky nim se mohli účastnit reality, do které ten film po skončení přestupuje. Měli by se díky těm kartičkám stát součástí hry, na jejímž konci by údajně měl být nějaký obnos peněz. Přímo se mluví o 35 milionech korun,“ sdělila reportérka CNN Prima NEWS v pořadu 360°.

Daniele Révai se rovněž podařilo zjistit, že podívaná měla být v určité chvíli hodně emotivní. „Opravdu ukáply i slzičky, takže v tom filmu je opravdu všechno,“ dodala.

Tagy: