Výsledky diváckého hlasování: Podívejte se, jak dopadli lídři v závěrečné superdebatě

Finální předvolební superdebata

Česko hledá premiéra: Souboj hlavních kandidátů (2)

Do finále superdebaty Česko hledá premiéra postoupil Andrej Babiš (ANO) a Petr Fiala (Spolu). Rozhodli o tom diváci, kteří měli během první části debaty možnost hlasovat o tom, kdo postoupí do finále. Ze čtveřice kandidátů Andrej Babiš, Ivan Bartoš (PirSTAN), Petr Fiala a Tomio Okamura (SPD) diváky nejvíce zaujal právě šéf ANO a lídr koalice Spolu. Lidé mohli hlasovat pomocí SMS a také online na webu CNNPrima.cz. Na kompletní výsledky se podívejte níže v článku.

Celkový výsledek hlasování (součet SMS hlasování a online hlasování na webu CNNPrima.cz)

Konečné pořadí Jméno Výsledek (SMS + web)
1) Petr Fiala (Spolu) 35,4 %
2) Andrej Babiš (ANO) 34,4 %
3) Ivan Bartoš (PirSTAN) 19,8 %
4) Tomio Okamura (SPD) 10,4 %

Výsledky online hlasování na webu CNN Prima NEWS:

V superdebatě o vaše hlasy soupeří šéf hnutí ANO Andrej Babiš, lídr koalice PirSTAN Ivan Bartoš, lídr koalice Spolu Petr Fiala a předseda hnutí SPD Tomio Okamura. Na našich webových stránkách můžete hlasovat pouze skrze online anketu. Pokud nechcete nebo nemůžete hlasovat tímto způsobem, využijte možnost zaslání vašeho hlasu prostřednictvím SMS.

Hlasování na webu

Hlasujte pro vámi vybraného účastníka debaty, který vás nejvíc zaujal. Svůj hlas můžete dát pouze jednomu z kandidátů a jen jednou. Dobře si proto tento krok promyslete. Než svůj hlas věnujete, je potřeba se přihlásit k vašemu účtu na iPrima.cz. Kliknete na červené tlačítko „Přihlásit se“, které je umístěné přímo pod možnostmi v anketě. Následně vás přesměrujeme na přihlašovací formulář, kde vyplníte uživatelské jméno a heslo. Po přihlášení vás stránka vrátí zpět na anketu, kde už pohodlně můžete hlasovat.

Co když nemám registraci?

Pokud nemáte registraci, není nic jednoduššího než si ji založit. Vaše údaje jsou u nás v bezpečí, nemusíte se tak o ně bát. Klikněte na tlačítko „Přihlásit se“, které najdete přímo pod možnostmi v samotné anketě. Budete přesměrováni na stránku, kde si vyberete možnost „Registrace“. Zde o sobě vyplníte jen ty nejzákladnější údaje a kliknete na tlačítko „Další“. Do vašeho e-mailu vám následně přijde potvrzení o přihlášení, kde je potřeba kliknout na přiložený odkaz, abychom ověřili, zda uvedený e-mail existuje a jedná se skutečně o vás. Stránka vás následně přesměruje zpět na anketu, kde budete již moci pohodlně dát hlas vašemu kandidátovi.

Jak postupovat při registraci, se přehledně dozvíte i z tohoto instruktážního videa:

SMS hlasování

Aby byla možnost hlasování v anketě přístupná co nejširšímu okruhu diváků, zavedli jsme i variantu hlasování pomocí SMS. Pro tuto variantu je potřeba mít u svého operátora aktivovanou službu PREMIUM SMS. Pak stačí vzít váš mobilní telefon a na číslo 906 02 03 poslat vaši volbu ve tvaru: VOLBY 1 nebo VOLBY 2 nebo VOLBY 3 nebo VOLBY 4 (mezi slovem „VOLBY“ a číslicí musí být mezera), a to dle pořadí kandidátů v anketě odshora dolů, tedy VOLBY 1 pro Andreje Babiše, VOLBY 2 pro Ivana Bartoše, VOLBY 3 pro Petra Fialu a VOLBY 4 pro Tomia Okamuru. Z každého telefonního čísla se započte pouze jeden hlas pro jednoho kandidáta. Pokud se tedy někdo pokusí hlasovat vícekrát ze stejného telefonního čísla, započítá se pouze první hlas, ostatní budou neplatné. Kompletní výsledky online i SMS hlasování sledujte v přímém přenosu na Primě a CNN Prima NEWS.

Poskytovatelem je společnost ATS, s.r.o. Cena odesílané SMS je 3 Kč vč. DPH.

Tagy: