Kolečko chválil Vignerovou, jak peče cukroví. Nepekla jsem to já, přiznala modelka

Modelka Aneta Vignerová se scénáristou Petrem Kolečkem jsou už deset měsíců rodiči.

Modelka Aneta Vignerová a její partner scénárista Petr Kolečko jsou deset měsíců rodiči a jejich okolí tvrdí, že malý Jiříček je prý „celý táta“. Ten si to ale nemyslí a prozradil proč. Svoji partnerku také vychválil do nebes, co se pečení cukroví týče. Ona ho prý ale nepekla. Jak to tedy je?

Na sociálních sítích maminky desetiměsíčního Jiříčka fanoušci tvrdí, že miminko je celý táta. „Já nevím, myslím, že to tak není. Nejsem tak zrzavý, mám jinou barvu očí, a když koukám na fotky z dětství, byl jsem plnější než on,“ reagoval scénárista Petr Kolečko, podepsaný pod téměř kultovními seriály Most!, Okresní přebor, Lajna, Čtvrtá hvězda, ale také pod filmy Masaryk či Padesátka.

„Hlavně si myslím, že zrzavý není. Ale ani to by mi nevadilo. Když ho mám u sebe, lidé si myslí, že jsem chůva. No, měl silnější geny,“ poznamenala Aneta Vignerová. „Ale třeba jeho děda, můj otec, byl do patnácti blonďatý a potom měl úplně černé vlasy, jako má Anetka, takže to se ještě klidně může stát,“ dodal Kolečko.

Rodiče se už těší na první společné Vánoce ve třech. „Doufám, že si aspoň trochu odpočineme. Já aspoň týden nic dělat nebudu. Cukroví máme napečené od Anetky, pekla posledních 14 dní každý den, takže jsme připravení. Byl jsem pokácet strom v Ďáblickém háji, takže to bude super,“ rozpovídal se Kolečko.

Anetě se ale to, co její partner oznámil ohledně pečení cukroví, moc nezdálo a potutelně se usmívala. Nedalo jí to a šla hned s pravdou ven a Petrovu roztomilou lež prozradila. „Letos jsem to přenechala kamarádce a mamince, takže jsme si nechali něco napéct od nich. Hlavně to budou naše první společné Vánoce, takže se na to hrozně těším a chceme zavést nějaké tradice,“ prozradila s úsměvem Vignerová.

Aneta také přiznala, že se i letos chtěla vypravit na hory, jenže situaci s miminkem nakonec přehodnotila a volno budou raději trávit doma. O svátcích vyrážejí na procházky s kočárkem do pražských ulic.

Jsou dny, kdy by si člověk zařval do polštáře...

Matka téměř ročního dítěte si ale na rmateřství stále zvyká. „Ten rok je na sžití s miminkem potřeba, je to nahoru dolů, už se tím netrápím, neřeším to. Jiříček je pohodový, má dny, kdy by si člověk zařval do polštáře, ale vlastně si nemohu stěžovat. I když ta karanténa a ty věci kolem jsou smutné, tak on nám dny dělá krásnými,“ doplnila Aneta.

„Každý s tím bojuje po svém. Doufám, že si všichni budou moci odpočinout a načerpat síly do dalších dní. Sparta se potřebuje nadechnout do příští sezony, pro nás všechny to nebylo lehké. Tak hlavně, ať lidi bojují a nenechají se tím zdeptat a mají fajn Vánoce,“ uzavřel scénárista Petr Kolečko.

Tagy: