Moderátorky Showtimu se neshodly. Každá prožívá předvánoční stres jinak

Moderátorky Showtimu Laďka Něrgešová a Iva Kubelková společně vyrazily na staroměstské náměstí nasát trochu Vánoční atmosféry.

Tváře pořadu Showtime na Primě a CNN Prima NEWS vyrazily společně do centra Prahy, kde se rozpovídaly na téma Vánoční přípravy. Laďka Něrgešová a Iva Kubelková se ale v mnohém liší. Jedna peče hodně cukroví a panikaří a druhá nemá skoro žádné sladkosti a je v klidu. Uhádnete která?

Moderátorky Showtimu Laďka Něrgešová a Iva Kubelková společně usedly do kočáru s koňským spřežením. „Jak jsme si říkaly, že to letos není ono, najednou je to o level výš,“ pochvalovala si vyjížďku ze Staroměstského náměstí Iva. „Viď, se to úplně zlepšilo,“ přitakávala Laďka a jen těžko skrývala nadšení.

V předvánočních přípravách se ale už názory moderátorek rozcházejí. Uhodli byste, která z nich je ve stresu například z nedostatku cukroví? „Já si letos dala zcela vážné předsevzetí, že se opravdu nebudu stresovat,“ prozradila Laďka. „Každé ráno se na to intenzivně soustředím a pak se kouknu do diáře, co mám naplánované, abych stihla do 24., a už se hroutím,“ dodala.

„Já si myslím, že ona nám ta situace teď tak trochu nahrála. Myslím, že to teď tak má většina lidí, že já jsem teď paradoxně připravená, co se týká třeba dárků,“ řekla naopak Kubelková.

„Já mám pocit, že tři druhy cukroví nestačí, ale samozřejmě normálně by to stačilo. Já jsem letos napekla šest druhů a řekla jsem si, že tím končím. A teď chodím a říkám si, jestli bych neměla udělat ještě něco…“ přiznala se Laďka. „Ne neměla,“ odpověděla jí důrazně Iva. „My máme zatím jenom perníčky a jsem v klidu,“ dodala na závěr Iva Kubelková, která se rozhodně nenechá ničím rozhodit.

Tagy: