Koleso: Mám nalomené žebro a krvácení do mozku. Popral se, tvrdí manažer hudebního klubu

Bývalý účastník Clash of the Stars a hvězda sociálních sítí Patrik Pešava alias Koleso vyděsil své fanoušky. V neděli sdílel na svém Instagramu dvě fotografie z nemocnice, k nimž připsal, že má nalomené žebro, natrženou oční sítnici a trpí krvácením do mozku. Podle manažera náchodského klubu Royal Music Club se připletl do rvačky. Jeho manažer Denis Burkett ovšem tvrdí, že byl napaden. Případem se zabývá policie.

K incidentu mělo dojít nedaleko největšího náchodského klubu Royal Music Club. V sobotu večer tam probíhala Halloweenská party, na kterou dorazil také Pešava. „Když Koleso přišel do podniku, neměl ani na vstupné. Říkal, že byl někde na pumpě a nechal tam tisícovku. S ochrankou jsme si s ním udělali fotku a pustili ho bez placení. S kolegou jsme se mu pak složili na pivo,“ vylíčil pro CNN Prima NEWS manažer klubu, který chtěl zůstat v anonymitě.

V té době byl už Pešava údajně v podnapilém stavu. „Lidé se s ním ale fotili a žádný problém s ním nebyl. Jelikož v klubu platí zákaz kouření, musí se chodit ven. Během večera tak Koleso odešel z klubu několikrát,“ pokračoval manažer.

Ke rvačce mělo dojít na ulici

Právě na ulici mělo zřejmě dojít k rvačce. „Koleso přišel za námi do šatny s tím, že se popral. Nevím, co přesně se stalo, ale měl zmuchlanou košili. Zůstal pak dole u našich securiťáků. Dali jsme mu vodu a kapesníky. Od krve ale nebyl,“ řekl manažer s tím, že z večírku Pešava odcházel ještě před zavřením klubu. „Nevím přesně kdy. Když jsme před čtvrtou vyhazovali poslední lidi, už tam nebyl,“ dodal.

Podle manažera Patrika Pešavy se celý incident udál jinak. Známý influencer se údajně nepopral, nýbrž byl napaden. „Bývalému securiťákovi se nelíbilo, jaký obsah Koleso natáčí na sociální sítě, a tak ho prostě napadl,“ uvedl Denis Burkett pro CNN Prima NEWS. K samotné roztržce mělo dojít na ulici. „Patrika vytáhli z klubu ven a tam to všechno začalo,“ doplnil manažer s tím, že nešlo o ochranku z místního klubu. „Bližší informace k tomu zatím nevíme, čekáme, až se k tomu vyjádří policie,“ sdělil.

To potvrdila také místní policie. „Obdrželi jsme oznámení o fyzickém napadení. Případ je zatím v šetření,“ uvedli.

Že je v nemocnici, informoval Pešava své fanoušky v neděli odpoledne. Na Instagramu sdílel fotografii z nemocnice s komentářem, že více informací sdělí jeho manažer Denis Burketta. „Koleso má silné krvácení do mozku, natrženou oční sítnici a nalomené žebro. Zítra pojedu za Kolesem a budu vás informovat o tom, jak na tom zdravotně je,“ napsal Burketta.

Někteří fanoušci mu na sociálních sítích vyjádřili podporu. Jiní si dokonce troufli odhadnout, co přesně se mu mohlo stát. Beztak se někde pobil. To tak bývá, když děláš na internetu frajera, venku pak dostaneš,“ psali lidé.

Tagy: