Kopání do rozkroku, rány pěstí i škrcení. Jozef brutálně napadl manželku, ta neměla úniku

Škrtil, kopal a bil svoji manželku. Řeč je o případu ze Slovenska, který řeší trenčínská policie. Násilníka nezastavil ani fakt, že za stejný čin nedávno dostal podmínku. Teď už je ve vazbě a čeká na soud.

Mlácení, výhružky a neustálý strach. Tak popsala svůj život policii žena 43letého Jozefa ze slovenské Ilavy, který se podle vyšetřovatelů choval ke své manželce obzvlášť surově. „Na základě vyšetřování bylo zjištěno, že manžel fyzicky napadl svoji manželku v koupelně bytu, a to tak, že ji kopl do rozkroku, udeřil pěstmi do hlavy a fackoval. Ve fyzických útocích měl pokračovat i v obývacím pokoji,“ uvedla mluvčí policie v Trenčíně Katarína Kuzmová.

Žena se před ním neměla kde skrýt. Muž ji měl v amoku nadále bít do hlavy, následně ji dokonce škrtil a při tom vulgárně nadával.

ČTĚTE TAKÉ: Jednu ženu pobodal, druhou znásilnil. Afghánec za řádění ve Varech dostal výjimečný trest

„Manželce měl říct, ať raději zemře, jinak ji zabije, aby se jí konečně zbavil. Zoufalá žena se odhodlala podat na manžela trestní oznámení,“ pokračovala mluvčí.

A nebylo to poprvé. Jak se podařilo redakci Krimi zpráv zjistit u trenčínského soudu, Jozef svojí partnerce vyhrožoval opakovaně a byl za to před několika měsíci podmíněně odsouzený. „Z rozsudku vyplývá, že ji udeřil pěstmi a bil ji kovovým kotoučem. Následně si vzal kuchyňský nůž s délkou čepele 30 centimetrů, který jí přiložil k břichu a vyhrožoval zabitím,“ uvedl mluvčí Krajského soudu v Trenčíně Roman Tarabus.

Ilavští policisté muže znovu zatkli a zavřeli do cely. Dočkal se dalšího obvinění, které prokurátor doplnil i o návrh vazebního stíhání. „Soudce poslal obviněného do preventivní vazby, protože existuje důvodná obava, že by v případně jeho ponechání na svobodě pokračoval v trestní činnosti,“ doplnil Tarabus.

Tagy: