Gabriela Koukalová má za sebou úspěšnou premiéru v Showtimu. Podívejte se, jak jí to šlo

Od 1. listopadu bude Gabriela zdobit televizní obrazovky v pořadu SHOWTIME.

Gabriela Koukalová si v neděli večer odbyla svoji moderátorskou premiéru v Showtimu a s výsledkem může být spokojená. Narozeniny, které bývalá biatlonová reprezentantka slaví ve stejný den, jí tak určitě nezhořkly.

Laďku Něrgešovou a Ivu Kubelkovou doplnila krásná zrzka Gabriela Koukalová, pro kterou je moderování, oproti jejím kolegyním, naprostou novinkou. „Až když si člověk takovou práci zkusí, zjistí, že to není tak jednoduché, jak to vypadá,“ přiznala ostřílená profesionálka Iva Kubelková.

Bývalá olympijská reprezentantka v biatlonu ale přistupuje k nové výzvě velmi zodpovědně. Ze sportu je zvyklá, že těch nejlepších výsledků dosáhne, jen když na sobě tvrdě dře, a toho se drží, i co se týče živého vysílání v televizi.

Koukalová chce být na televizních obrazovkách hlavně sama sebou a na nic si nehrát. „Já se snažím být já. Snažím se ke všemu přistupovat takovým obyčejným přístupem, aby to bylo blízké mně a aby to šlo ze mě. Doufám, že tak potěším diváky na druhé straně,“ řekla Gabriela.

Moderování živého televizního vysílaní ale nebude jedinou novou zkušeností Gabriely. Bude si muset zvykat i na úplně novou garderobu a vysoké podpatky.

Gábina ale módu a oblečení miluje. „Když můžu, tak se ráda oblékám hezky, žensky, podtrhuji tu ženskost. A těším se na to, že si člověk může připadat hezky i v rámci práce,“ přiznala krásná bývalá sportovkyně.

Tagy: