Smrt mladé zpěvačky Janečkové. Neodešla sama, je to srdcervoucí bolest, truchlí manžel

Zpráva o tragickém úmrtí operní pěvkyně a muzikálové herečky Patricie Burdy Janečkové v neděli otřásla Českem. Její manžel Vlastimil Burda nyní na sociálních sítích sdílel dojemnou vzpomínku a fanouškům poděkoval za podporu a vyjádřenou soustrast.

„Tuhle srdcervoucí bolest jen částečně mírní pocit, spíš víra, že Paťce už je opravdu lépe. Zaslouží si totiž jen to nejlepší,“ napsal Burda v příspěvku na Facebooku.

„Bojovala statečně, pokorně, skromně, a dokonce s vtipem a svým krásným úsměvem. Byla silná jako málokdo. Nikdy si během téhle zákeřné nemoci na nic nestěžovala, zvládla i to, co občas ani zdraví ne, a nakonec zvítězila. Neodešla sama! Byla, je a bude dál upřímně milovaná, obdivovaná, inspirativní a nezapomenutelná. Jsem šťastný, že jsem ji mohl doprovázet a jít s ní až do samého nového začátku,“ sdělil Burda.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Překvapení pro fanoušky Karla Gotta. Ivana zpřístupní jeho vilu, zpěvák bude mít muzeum

Patricia Burda Janečková zemřela v neděli 1. října. „Ve věku 25 let podlehla zákeřné nemoci," uvedla její manažerka Jana Švábová. Poslední rozloučení pro veřejnost se bude konat v sobotu 7. 10. od 11 do 13 hodin v kostele Svatého Ducha v Ostravě-Zábřehu. Od 14 hodin proběhne poslední rozloučení pro rodinu a pozvané.

Tagy:
Facebook manželé Česko Showtime Patricia Janečková Vlastimil Burda Patricia Burda Janečková