Překvapení pro fanoušky Karla Gotta. Ivana zpřístupní jeho vilu, zpěvák bude mít muzeum

Vila Karla Gotta v ulici Nad Bertramkou se zpřístupní fanouškům. Radostnou novinku oznámila manželka zesnulého zpěváka Ivana. „Uvidíte naši milovanou vilu autenticky tak, jak v ní můj muž žil více než polovinu života,“ uvedla Gottová.

Ivana Gottová, manželka legendárního zpěváka Karla Gotta oznámila ku příležitosti jeho nedožitých 84. narozenin radostnou novinku. „Milí Karlovi příznivci, nejspíš i vy dnes vzpomínáte víc než jindy... A já cítím, že právě dnes je ten správný den, abych se s vámi podělila o důležitou novinku, kterou chystáme na druhou polovinu příštího roku,“ uvedla Gottová v nedělním vydání deníku Blesk.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Přání Karla Gotta se nenaplňuje. Co dnes dělají jeho dcery a která se mu nejvíce podobá?

Fanoušci legendárního zpěváka budou moct nahlédnout do domu, kde žil více než polovinu svého života. „Rozhodla jsem se spolu se svými dcerami, že u příležitosti Karlových nedožitých 85. narozenin a pátého výročí jeho odchodu zpřístupníme náš dům v ulici Nad Bertramkou. Uvidíte naši milovanou vilu autenticky tak, jak v ní můj muž žil v letech 1974 až 2019,“ sdělila Gottová a dodala, že věří, že by to Karla těšilo.

Pro Karla Gotta bylo totiž naprosto přirozené pozvat si domů své příznivce. To podle jeho manželky potvrzuje i fotografie Jaroslava Tatka z roku 1992. „Chtěla bych, aby to tak bylo i v budoucnu. Věříme, že VILLA GOTT se stane místem pro vás, kteří jste ho milovali a nezapomněli na něj,“ uvedla Gottová s tím, že o detailech bude postupně informovat.

MOHLO VÁM UNIKNOUT:  Karel Gott by oslavil 84. narozeniny

Tagy: