Exkluzivní rozhovor s Petrou Kvitovou: Promluvila o konci kariéry i založení rodiny

  • Téma: Sport
  • David Kolář
  • Kristýna Vacenovská
  • 20. prosince 2023 19:35
Petra Kvitová slaví další titul.

Exkluzivní rozhovor s Kvitovou

Kolem tenistky Petry Kvitové se roztočil pořádný kolotoč spekulací o konci kariéry. Českou hvězdu stále více trápí problémy se zády a mluví se také o těhotenství. Dvojnásobná vítězka Wimbledonu ale exkluzivně pro CNN Prima NEWS vše uvedla na pravou míru.

Petra Kvitová se naposledy objevila na kurtech na konci října na turnaji v Pekingu. Od té doby fanoušci na oblíbenou tenistku čekali marně. Trápí ji problémy se zády. Pro CNN Prima NEWS při natáčení pořadu Máme rádi Česko ale prozradila, že pro příští rok plány zatím nemění. „Normálně jako každý jiný rok zase pojedu do Austrálie a budu objíždět turnaje,“ uvedla Kvitová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vršovický dloubák mě někdy dělá smutným, přiznal Panenka. Fotbalovým rebelům by odpustil

Myšlenky na konec hvězdné kariéry se jí už přesto do hlavy dostaly. „V průběhu patnácti let, co hraju takhle vrcholově, byly samozřejmě roky, kdy už jsem s tím chtěla seknout. Na druhou stranu mě to pořád baví, takže chci hrát,“ popsala tenistka.

Kvitová teď jen lehce cvičí v posilovně. Odpočívala i na horách v Rakousku a celkově relaxuje. „Nejraději samozřejmě s přáteli a s rodinou, protože je vídávám hodně málo, když jsem přes rok pryč,“ řekla.

To, že je těhotná, jsou prý jen fámy. Založení rodiny s manželem a trenérem v jedné osobě Jiřím Vaňkem se ale nebrání. „Odmalička jsem chtěla být maminkou, takže tohle mě úplně neminulo. Mám dva starší bratry a mám s nimi skvělý vztah, takže bych určitě chtěla děti,“ popsala.

Kdy by ale k založení rodiny mohlo dojít, zatím prý neví. „To je všechno ve hvězdách. Je těžké o tom mluvit. Upřímně, nikdo nevíme, co nám příroda nachystá,“ dodala Kvitová.

Tagy: