Lacobel & Matelac 2021: NOVÁ kolekce lakovaných skel od AGC

AGC přichází s novou kolekcí 24 skel Lacobel a 15 skel Matelac. A právě u příležitosti uvedení nové kolekce Lacobel Matelac 2021 proběhl ve čtvrtek 10. června odborný seminář na téma ploché sklo v interiéru.

Pokud jste nestihli sledovat videokonferenci v přímém přenosu, objevte společně s moderátorem Vladimírem Kořenem zázraky ze světa dekorativních skel prostřednictvím záznamu: už jste někdy viděli neviditelné sklo? Podařilo se vám rozbít bezpečnostní sklo? Zajímá vás nová kolekce skel Lacobel a Matelac? Navrhujete či vybíráte skleněné příčky, dveře, schodiště nebo zábradlí a řešíte jejich bezpečnost? Hledáte inspiraci pro své projekty?

Odkaz na záznam videokonference vám bude zaslán bezprostředně po online registraci (zdarma) na www.agc-day.cz.

Lacobel & Matelac 2021

Odstíny skel vychází ze 4 základních dekoračních stylů, které odráží vliv barev a emocí na design interiérů, a měly by se tak stát inspirací pro naše zákazníky. Těmito inspirativními směry jsou: minimalistický, přírodní, tradiční a dynamický životní styl.

Minimalistický životní styl…

…klade důraz na čistotu, lehkost a moderní design. Moderní klidné a jemné tóny dodávají interiéru luxusní, ale diskrétní akcenty.

Přírodní životní styl…

…reprezentují zemité přírodní barvy, které zaručují dokonalou rovnováhu a navodí vřelé a autentické prostředí vyzařující naprostý klid.

Tradiční životní styl…

…to je paleta sytých, klasických barev a vytříbených akcentů pro ty, jenž milují moderní styl, autentičnost, soukromí a eleganci.

Dynamický životní styl…

…je styl plný síly a optimismu, který vytváří originální interiér sršící životem a pozitivní energií.

Bezpečnost a použití v interiéru

Všechna skla Lacobel a Matelac jsou k dispozici v bezpečnostním provedení s fólií SAFE+, která splňuje bezpečnostní normu EN 12600. Skla Lacobel a Matelac jsou určena pro interiérové aplikace. Pro venkovní a vnitřní použití (především v blízkosti horkých zón) nabízí AGC tepelně tvrzená (kalená) skla Lacobel a Matelac.

Tagy: