Smutek Ládi Hrušky. Po dlouhé nemoci mu zemřel milovaný otec

Populárního kutila a propagátora domácích vychytávek Láďu Hrušku zasáhla smrt v rodině. Jeho milovaný otec opustil po vleklých zdravotních potížích tento svět. Hruška smutnou zprávu zveřejnil v pátek na Facebooku.

„Klesly ruce pracovité, dotlouklo srdce tátovo, zhasl oka svit, budiž Ti, táto, za všechno vřelý dík… Maminko, teď silná buď – pospíchám domů obejmout tvoji hruď,“ napsal dojemný vzkaz na Facebooku Hruška.

ČTĚTE DÁLE: Dojemný vzkaz zesnulému Karlu Gottovi. Nemohu uvěřit, že už je to pět let, napsala jeho žena

Letos v létě byl tatínkovi Ládi Hrušky diagnostikován nádor na plících. Zároveň se dlouhodobě potýkal i s vážnými problémy s páteří, připomněl deník Blesk. „Tatínek si neplánovaně rozmyslel, že půjde na operaci páteře. Bylo to zčista jasna. Jako když udeří blesk, se tatínkovi odvápnila páteř, což je strašně bolestivé a nepříjemné,“ nechal se již dříve slyšet Hruška.

Za nemocného otce musel následně převzít i starost o rodinné hospodářství a polnosti. Zdravotní problémy v podobě plicní embolie v roce 2021 trápily i maminku oblíbeného moderátora a kutila.

Sám Hruška se v posledních měsících léčil s nálezem v žaludku. „Lékaři mi nasadili koňské dávky medikace a všechno to zvládnu. Musím,“ popsal v srpnu Láďa, který je známý svou oddaností práci, kvůli níž zatím tak trochu na druhou kolej odsunul i své plány na partnerku či rodinu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rodina prolomila ticho po smrti Liama Payna. Tragické úmrtí zpěváka ji naprosto zničilo