Dojemný vzkaz zesnulému Karlu Gottovi: Nemohu uvěřit, že už je to pět let, napsala jeho žena

Karel Gott s manželkou Ivanou a dcerami Charlotte Ellou a Nelly Sofií na snímku z roku 2018.

SPECIÁLNÍ VYSÍLÁNÍ - 30.9. v 20:10

Už pět let uplynulo od chvíle, kdy tento svět opustil milovaný zpěvák Karel Gott. Na svého nejbližšího v tento den vzpomíná především jeho rodina, která mu skrze sociální sítě poslala do nebe dojemný vzkaz.

„Nemohu uvěřit, jak těch pět let bez Tebe neskutečně rychle uteklo! A kolik věcí se za tu dobu v naší zemi a ve světě událo!“ začala svůj dopis Ivana Gottová a s nostalgií přemítala nad tím, jak by to její manžel vnímal. Zároveň však dodala, že už za svůj život předvídal mnoho událostí, které dnes prožíváme.

ČTĚTE TAKÉ: Co dělají Gottovy dcery? Charlotte už překonala i Daru Rolins, Nelly chce prorazit tancem

Nejdražší Karle! Nemohu uvěřit, jak těch pět let bez Tebe neskutečně rychle uteklo! A kolik věcí se za tu dobu v naší...

Posted by Karel Gott on Monday, September 30, 2024

Ivana také zdůraznila, jak moc chybí nejen jí a dcerám, ale i fanouškům: „Jak mnohokrát napsali tvoji příznivci – doba se dělí na éru za Karla a po Karlovi!“

Na datum 1. října, kdy mistr zemřel, jeho manželka nikdy nezapomene. „Tento den bude pro mě navždy spojený s bolestnou vzpomínkou Tvého odchodu,“ napsala Ivana s tím, že její manžel sehrál v jejím životě klíčovou roli. „Byl jsi mi vším. Rádcem, oporou, inspirací. Přítelem a manželem, který mi dal dvě báječné dcery,“ poznamenala.

Ty společně s ní na svého otce neustále myslí. „Vzpomínáme na Tebe všechny tři s největší láskou, pokorou a vděčností. Jsi navždy v našich srdcích,“ uzavřela dojemný vzkaz Ivana.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Na rozdíl od Anny K. se svatby dočkala po pár týdnech. Kdo je Varteckého novomanželka?

Tagy: