Rodina prolomila ticho po smrti Liama Payna: Tragické úmrtí zpěváka ji naprosto zničilo

Liam Payne se svou matkou a sestrou

Liam Payne se měl před smrtí chovat násilně

Od středeční smrti zpěváka Liama Payna, bývalého člena skupiny One Direction, uplynulo jen několik hodin. Jeho rodina prolomila ticho a vyjádřila se ke smrti 31letého umělce. „Jsme touto zprávou naprosto zničeni,“ řekl jeden z jejích členů před domem v britském Wolverhamptonu podle deníku Daily Mail. Payne v tomto městě vyrůstal spolu se svými dvěma sestrami Ruth a Nicolou.

„Liam v našich srdcích zůstane už navždy. Budeme na něj vzpomínat jako na člověka s milou, vtipnou a statečnou duší. Podporujeme se navzájem, jak to nejlépe jako rodina umíme, a prosíme v tomto strašném čase o špetku soukromí a prostoru,“ zní vyjádření Payneho rodiny podle Daily Mail.

ČTĚTE TAKÉ: Rozmlácený pokoj zpěváka Liama Payna byl plný drog. Policie zveřejnila fotky z místa tragédie

Ve čtvrtek promluvil o smrti svého synovce také strýc Roger Harris. „Všechny nás to hluboce zasáhlo a snažíme se s tím vyrovnat. Doufám, že rodině všichni dopřejí trochu soukromí a umožní jí se s tím vyrovnat,“ sdělil.

Payne ve Wolverhamptonu prožil dětství. Zpravodajský web Telegraph informoval, že obě jeho sestry ve čtvrtek dorazily do rodinného domu ve vesnici Codsall, která je od Wolverhamptonu vzdálená přibližně osm kilometrů. Jeho matka Karen se živí jako zdravotní sestra a otec Geoff jako montér.

Střední škola Univerzitní akademie sv. Petra ve Wolverhamptonu, kde zpěvák dříve studoval, pozůstalým vyjádřila upřímnou soustrast. „Zpráva o náhlém úmrtí našeho bývalého studenta Liama Payna nás velmi zarmoutila. Během svého studia byl Liam nejen oblíbený mezi svými vrstevníky, ale také uznávaný pro svůj talent. Pozitivně ovlivnil klima školní komunity,“ napsal mluvčí v příspěvku na oficiálních stránkách.

Liam Payne byl nalezen mrtvý u hotelu v argentinské metropoli Buenos Aires. Podle tamních médií hudebník zemřel po pádu ze třetího podlaží na vnitřní terasu. Po nešťastném incidentu se před budovou shromáždily stovky fanoušků, aby uctili jeho památku.

Zpěvák byl jedním z pěti členů známého boybandu One Direction. V kapele působili také Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson a Zayn Malik. Skupina vznikla v roce 2010. O pět let později One Direction oznámila, že si dává pauzu, jak připomněl web CNN.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Na rozdíl od Anny K. se svatby dočkala po pár týdnech. Kdo je Varteckého novomanželka?

Tagy: