Legendární Mike Tyson se vrací do ringu. Chystá se na zápas s kontroverzním youtuberem

Mike Tyson se v 58 letech znovu postaví do ringu.

Tyson se vrátí do ringu

Bývalý mistr světa v těžké váze Mike Tyson se v 58 letech znovu postaví do ringu. Zápas s youtuberem Jakem Paulem ho čeká za čtyři měsíce, a tak se železný Mike vrhl s vervou do tréninku. A je stále ve formě.

Mike Tyson se chystá na velký zápas. V červenci by se měl v Texasu utkat s o více než generaci mladším youtuberem, informovala zpravodajská stanice CNN. A protože by v padesátém sedmém zápase kariéry v padesáti osmi letech rád přidal jedenapadesátý triumf, začal zodpovědně trénovat.

ČTĚTE TAKÉ: Tenisová jednička Vondroušová oplakává rodinnou ztrátu, nenastoupí na známých turnajích

Přestože už má Tyson nějaký věk, je vidět, že je pořád docela rychlý, a zdá se, že ránu také neztratil. Fanoušci jsou z jeho formy u vytržení.

„Nesázím, ale kdybych sázela, vsadila bych na tebe všechny peníze,“ napsala jedna z fanynek. „Sakra, odpočívej v pokoji, Jakeu,“ rýpl si do Tysonova protivníka další z komentujících.

A kdo je vlastně Tysonův soupeř Jake Paul? Sedmadvacetiletý Američan se proslavil jako youtuber. S boxem začal před několika lety a má za sebou deset zápasů. Utkal se s bývalým basketbalistou či bojovníky MMA a bilanci má devět vítězství a jednu porážku.

V soukromí si užívá vydělaných peněz a jeho majetek se odhaduje na necelou miliardu korun. S přítelkyní Juttou Leerdamovou, soupeřkou rychlobruslařky Martiny Sáblíkové, si užívají luxusního života. Minulý rok si v Portoriku pořídil nový dům za 400 milionů korun a vzhledem k tomu, že by jak Paul, tak Tyson měli za vzájemný střet každý dostat přes miliardu korun, může vesele rozhazovat dál.

Oba bojovníci usilují o to, aby v texaském Arlingtonu 20. července šlo o oficiální boxerský zápas. Vzhledem k Tysonovu věku ho ale nejprve musí schválit Texaská sportovní komise.

Pokud se tak stane, bude muset Tyson na nějakou chvíli zapomenout na marihuanu, kterou rád užívá a v USA je legální. V profesionálním zápase by to ale byl problém.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Velká hokejová krádež. Zloděj rozzlobil fanoušky i Jágra. Ten vzal spravedlnost do svých rukou

Tagy: