Do ringu na tanku. Souboj Paula s Diazem byla velkolepá show, koho diváci vybučeli?

Boxerské zápasy bývají velkolepá show.

Youtuber a boxer Jake Paul

Příjezd na armádním tanku a desetikolová bitva, ve které o vítězi museli rozhodnout až sudí. To vše nabídl dlouho očekávaný boxerský souboj mezi jedním z nejsledovanějších a nejlépe vydělávajících youtuberů světa Jakem Paulem a legendou UFC Natem Diazem.

K bojovým sportům okázalé nástupy do ringu či oktagonu patří. Velkolepý příchod si tedy vymyslel i youtuber Jake Paul. K boxerskému zápasu s legendou UFC Natem Diazem přijel na válečném tanku.

ČTĚTE TAKÉ: Oktagon na Štvanici OBRAZEM: Prohra v kleci, ale triumf v životě, krvavé šrámy a fanoušek Babiš

Stylový nástup Paula navnadil i Diaze, pro kterého šlo v jeho 38 letech o boxerskou premiéru. Paul ho ale nakonec v desetikolové bitvě jasně porazil na body. Diaz sice svého soka párkrát dostal do úzkých, na výhru to ale nestačilo. Jake Paul nicméně ve vyprodané aréně American Airlines Center v Dallasu mnoho fanoušků neměl a po zápase ho pořádně vybučeli.

Zápas si pak nenechala ujít ani Paulova přítelkyně a rychlobruslařská mistryně světa Jutta Leerdamová. Mohla sledovat, jak její milý po zápase vyzval Diaze na odvetu v MMA. Za 200 milionů korun prý do toho klidně půjdou.

Tagy: