Lidé uctili památku brutálně zavražděné ženy v Jevanech. Partner oběti do kostela nedorazil

V Jevanech proběhla zádušní mše za zavražděnou ženu.

Zádušní mše za oběť vraždy v Jevanech

Nejbližší přátelé se v neděli v Jevanech u Prahy rozloučili se ženou, kterou našli policisté rozčtvrcenou ve Slapské přehradě. Z vraždy obvinili 39letého syna jejího partnera, uvedla televize CNN Prima NEWS.

Zádušní mše začala v kostele v Jevanech ve 14 hodin. Uctít památku zavražděné ženy přišlo několik jejích přátel. „Katka byla velice dobrá. Chodili jsme spolu na zábavy, byl to úžasný člověk, je mi to hrozně líto,“ řekl CNN Prima NEWS jeden z kamarádů zavražděné. „Nebudu lhát, je mi mizerně,“ uvedla další známá.

ČTETĚ TAKÉ: Vražda v Jevanech: Motivem byly peníze. Něčeho takového jsme se báli, uvedla kamarádka mrtvé

Partner mrtvé ženy do kostela nepřišel. Už se nezdržuje ani ve vile, kde se ženou a svým synem bydlel. Dům policisté zapečetili. „Katku zapíral a vymýšlel si, že někam odjela a že kdo ví, třeba se zabila, že nebyla v pořádku. To ale byly všechno lži,“ popsala Martina, kamarádka oběti.

Celý případ začal v únoru letošního roku, kdy žena zmizela. Na policii se obrátil její obchodní partner, kterému se neozývala a rozběhlo se pátrání. Za několik měsíců vyčenichala tělo ženy speciálně vycvičená fena, a to ve Slapské přehradě v hloubce 44 metrů. Detektivové přišli na to, že vrahem je syn ženina partnera. Ten po vraždě tělo rozčtvrtil a hodil do přehrady. Vyslechl si obvinění a teď čeká ve vazbě na soud. Ve hře je ale i výjimečný trest.

PODÍVEJTE SE: Jak probíhala akce policejních potápěčů, kteří hledali ostatky ženy na dně Slapské přehrady?

Tagy:
policie vražda mše krimi Slapská přehrada Jevany