Hrůzný zážitek hvězdy seriálu ZOO: Svého psa bránila před útokem pitbula vlastním tělem

Tereza Brodská má za sebou děsivý zážitek, na procházce její čivavu totiž napadl pitbul. Psa majitelé neměli na vodítku, a tak musela svého domácího mazlíčka ochránit přímo ona sama. Se svým zážitkem se herečka svěřila na Instagramu.

„Ptáte se na Konráda. Je to čivava ale podle mě spíš Jack Russel teriér. Miluje házení balónků, a navíc je nosí zpět. A to, že neumí sedni ani lehni, je podle mě úplně fuk,“ napsala herečka před týdnem na sociální sítě.

Psa také označila za parťáka do nepohody. To ještě netušila, co jejího čtyřnohého mazlíčka čeká. Konráda totiž napadl pitbul. „Byl na volno, bez náhubku, měli ho dva mladí lidé,“ popsala. Protože byl pes dost agresivní, došlo k ošklivé rvačce.

Té však Brodská jen nepřihlížela a snažila se čivavu zachránit. Její pes si z rvačky odnesl několik škrábanců a pohmožděnou packu. Také herečka nevyvázla bez úhony, podle svých slov si „udělala něco s rukou“. To už ale pro ni bylo vedlejší.

Od fanoušků, s nimiž se o zážitek podělila, se jí dostalo soucitu i podpory. „Chtěla jsem poděkovat za všechny reakce, které jste mi psali kvůli majitelům, kteří nezvládají své psi. Děkuju všem, Konrád je v pohodě, já už také,“ dodala.

Tagy: