Machálková u kluků v dětství nebodovala a Kolář si nese zklamání dodnes

Leona Machálková a Petr Kolář na oslavě 65. narozenin Standy Hložka v září 2019

Známé tváře v období Valetýna zavzpomínaly na své dětské lásky. Leona Machálková se přiznala, že už od první třídy žárlila, zpěvák Petr Kolář si zklamání z dětství nese dodnes a moderátorka Showtime Iva Kubelková prozradila i jméno své první velké lásky.

Česká zpěvačka Leona Machálková nemá na školní lásky zrovna nejlepší vzpomínky. Když se do někoho zamilovala, dočkala se odmítnutí. „Od první třídy jsem žárlila, že dotyčnému, který se jmenoval Lubor, se líbily úplně jiné holky. Takže jsem pochopitelně už nevěděla, jak bych se před ním v té první třídě vykroutila. A ne, bohužel,“ zavzpomínala krásná blondýnka.

Machálková si i po letech pamatuje všechna jména a v hlavě ji utkvěl i Radek ze sedmé třídy. „Ten také pálil za úplně jinými holkami. Pamatuji si, že jsem jela tenkrát takový rituálek, a to že jsem si něco připravila, stála u okna a šeptala to jeho jméno, líbala jsem nějaký ten amulet a vysílala do vesmíru, abych ho přitáhla k sobě,“ popsala Leona a svěřila se, že ani téhle lásce holčičí kouzelný rituál nepomohl.

Její první láska na ni čekala v 16 letech. Seznámili se v jídelně. „Já jsem chodila na gympl a ten chlapec chodil na průmyslovku a potkali jsme se ve frontě na oběd, na pedagogické fakultě. To byl můj první kluk, že jsme spolu chodili a byla to taková moje první velká láska,“ řekla na závěr zpěvačka.

Co se týče dětských lásek, ani zpěvák Petr Kolář nevzpomíná na toto období zrovna růžově, i když romantik byl už odmalička. „Myslím, že o mě nebyla rvačka, byli tam hezčí. Ale v první třídě jsem měl už velkou lásku, do které jsem se platonicky zamiloval,“ začal vzpomínat zpěvák.

„Na střelnici jsem vystřelil prsten a bylo tam srdíčko. Byl z nějakého plechu na šesti špejlích, a to není žádná prča to trefit,“ popsal Kolář. „Předal jsem jí ten prsten a myslel jsem si, že je to velký závazek a že to ocení a bude to opětovat. Pak jsem ji viděl s úplně jiným klukem, tak to bylo zklamání. Ten prsten neměla vůbec na ruce, takže to mě ranilo a vlastně od té doby mě ta zklamání drží,“ pokračoval zpěvák.

Také moderátorka pořadu Showtime zavzpomínala na školní lásku. „Moje první láska se jmenovala Tomáš a bylo mu 14 a pamatuji si ho dodnes. Psali jsme si dopisy, volali si pevnou linkou a chodili na procházky místo do nákupáku. Když dnes vidím, jak si to ta naše mládež často všechno vystřílí na sítích, je mi jich vlastně tak trochu líto,“ řekla Kubelková.

Tagy: