Anička Slováčková září štěstím. Porazila rakovinu, vydala album a je zamilovaná

Anička přiznala, že je možná zamilovaná. Kdo je ten šťastlivec, ale neřekla.

Anička Slováčková si splnila velký sen: S kapelou vydala první album, dokonce s překvapením. Nahrávala ho ale těsně po prodělaném covidu, takže to pro ni byl doslova záhul. Zpěvačka ale září štěstím a prozradila, že za to nejspíš může láska.

Zpěvačka Anna Slováčková si po zdravotních komplikacích konečně plní velké sny. S kapelou vydala své první album. Navíc myslela i na životní prostředí, takže obal CD je úplně bez plastu.

Na albu s názvem Aura se Anička podílela i autorsky a prozradila, že jde tak trochu o její zpověď. „Nejtemnější a nejintimnější –⁠ takových písniček tam pár je. Zároveň jsou na CD i veselé písničky, takové ty letní rytmy, kdy člověk začne pohupovat hlavou, a také krásné překvapení, což je duet s Martou Jandovou,“ prozradila zpěvačka.

Anička po více než ročním boji porazila rakovinu, nedávno k tomu všemu ale prodělala i COVID-19, což málem ohrozilo i nahrávání. „Končila mi izolace a já jsem za dva dny na to měla jít točit celou desku,“ řekla Slováčková.

Nemoc sice u ní měla lehký průběh, přesto její zdravotní stav ovlivnila. „Byla jsem unavená a taková malátná, bolelo mě tělo, ale vyhnuly se mi těžké příznaky,“ vzpomíná. „Ve studiu jsem úplně sípala,“ svěřila se Anička, které i producent říkal, že je hodně zadýchaná a je to opravdu slyšet. „Co mám dělat, tak mám covid,“ odpověděla mu tenkrát zpěvačka, i když už samozřejmě měla negativní test.

Zpěvačka je už teď úplně zdravá. „V březnu mám nějakou další kontrolu a neočekávám nic jiného než pozitivní zprávy. Tedy pozitivní ve smyslu, že budou dobré,“ dodala Slováčková.

Vypadá to, že Anička září štěstím a dokonce naznačila, že za radostí nestojí jen nové album, ale i láska. „Já nevím, jestli jsem zamilovaná,“ vyhrkla s úsměvem. Dostane tedy v neděli na Valentýna kytku? „To taky nevím, to je ten problém. Doufám, že třeba jo, ale možná spíš ne,“ řekla na závěr s úsměvem od ucha k uchu.

SOUTĚŽ: Nové a úplně první album Anny Slováčkové a její kapely můžete vyhrát v soutěži na našem Facebooku. Stačí správně odpovědět na lehkou otázku:

SOUTĚŽ: Zahrajeme si o CD Anny Julie Slováčkové a její kapely. Stačí nám na email odpovědět na soutěžní otázku: Jak se...

Posted by TOP STAR on Thursday, February 11, 2021

Tagy: