Marge je kvočna, říká dabér Lábus. V nových dílech Simpsonových si dokonce i zazpívá

Simpsonovi

Nové díly Simpsonových

Simpsonovi vládnou televizním obrazovkám po celém světě už od roku 1990. Bez hlasu Jiřího Lábuse si Marge v Česku umíme jen těžko představit. Na Primě teď diváky kultovního seriálu čekají zbrusu nové díly. V těch se v dabingu dokonce i zpívá.

I tahle disciplína jde Jiřímu Lábusovi na výbornou. „Kdybych se mohl Marge na cokoliv zeptat, asi bych se zeptal, jak to mohla s Homerem vydržet tolik let,“ vtipkoval herec.

Marge Simpsonovou dabuje už desítky let. Její postavu má proto v oblibě. „Je to taková kvočna, máma rodu. Ženská, která dá všechno dohromady, a když chybuje, dokáže se omluvit,“ řekl.

Na televizních obrazovkách se Simpsonovi poprvé objevili 19. dubna 1987. Nejdříve jako dvouminutové skeče a následně si vysloužili plnohodnotný samostatný seriál. První díl se vysílal 17. prosince 1989.

Podle Lábuse si seriál získal takovou oblibu proto, že se v něm může vidět téměř každá rodina na celém světě. „Je to sice příběh americké rodiny, ale také se v tom může vidět rodina z Hongkongu nebo Ukrajiny. Jsou to vlastně rodinné problémy, které se můžou stát komukoliv na světě. A to je na tom krásné,“ doplnil Lábus.

Zbrusu nové díly můžete zhlédnout na Prima COOL od pondělí 25. ledna ve 22:15.

Tagy: