Pártlová promluvila o nádoru, těhotenství i vztahu s mladým hudebníkem. Proč ho tajila?

Martina Pártlová v roce 2015.

Martina Pártlová v exkluzivním rozhovoru promluvila o utajovaném otci očekávaného miminka. Prozradila, proč ho tajila, jaké byly jejich začátky a jestli chtěli potomka oba, nebo ho musela zdolávat. Rozpovídala se i o prodělané rakovině.

Zpěvačka Martina Pártlová a také členka zábavného tria 3 v 1 se nedávno fanouškům svěřila, že čeká miminko, a i když to byla radostná zpráva, začalo se spekulovat, kdo je otcem. Zpěvačka totiž vážný vztah neprezentovala na sociálních sítích – a co v dnešní době není na Instagramu, jako by neexistovalo.

Se svým zdravotním stavem se ale na sociálních sítích netajila a svěřila se, že jí v létě našli nádor na tlustém střevě, šla na operaci a léčba byla úspěšná. To, že by si přála potomka, také nikdy před fanoušky netajila a v exkluzivním rozhovoru podotkla, že to, co od života chce, měla jasně srovnané už před prodělanou nemocí.

„Nepotřebovala jsem onemocnět, abych si uvědomila, že jsou důležitější věci,“ řekla zpěvačka pro Showtime. „Do toho, že jsem chtěla dítě, se mi hodily vidle právě s nádorem a otěhotněla jsem, až když jsme ho nechali odstranit. Ale dítě jsem chtěla a určitě to nebylo tím, že jsem potkala Pepu,“ vysvětlila Pártlová.

Na vážné vztahy v minulosti neměla Martina moc štěstí a přiznává, že to bylo spíš chybou na její straně. „Tam byl problém ve mně. V těch chlapech většinou problém nikdy moc nebyl. Spíš jsem se do nich nikdy nedokázala zamilovat a nepřišlo to ani za dva měsíce ani za půl roku, takže jsem pak odcházela,“ popsala.

Panem božským se nakonec stal kolega z hudební branže. Pár dal dohromady Martinin kamarád, hudebník Marcus Tran. „Když jsme se seznámili, on věděl o tom, že chci děti, a byl s tím obeznámený už dopředu, takže to pro něj nebylo žádné překvápko. A chlapec je odvážný a šel do toho semnou,“ řekla s úsměvem zpěvačka.

Sedmadvacetiletý Pepa Vařeka je stejná nátura jako Martina a děti už si také přál. „My jsme na tom mentálně podobně. Jediný rozdíl je v tom, že já jsem trochu opotřebovanější a že mu asi i dřív umřu. Ale výhodou je, že to miminko bude mít mladého tatínka a že za ním bude mít kdo běhat,“ pokračovala Martina s humorem sobě vlastním.

Proč ale zpěvačka přítele tajila? Chtěla si lásku prožít tak nějak v klidu a o mediální dozor u rozkvétajícího vztahu jednoduše nestála. „Mně to přišlo zbytečné. Lidé pak píšou různé věci a já ho toho chci uchránit,“ dodala.

Martina bere i těhotenství s humorem a nadsázkou, ale hormonům se holt ani zpěvačka neschová. A k tomu patří i slzy. „Když mě mimino poprvé koplo, jako pořádně, to jsem brečela taky. Ale je mi líto, že to Pepík nikdy nestihne,“ řekla Martina na závěr.

Příchod miminka očekává Martina Pártlová v červnu a porodit by mohla zároveň s její nejlepší kamarádkou Nikol Štíbrovou, se kterou jsou náhodou i ve stejném týdnu těhotenství.

Tagy: