Tragédie v Missouri: Matka zastřelila dceru a syna utopila. Z jejího chování na policii mrazí

Obviněná matka z vraždy svých dětí

Americkým Missouri otřásla brutální vražda dvou sourozenců. Devítiletou dívku a jejího dvouletého bratra měla zavraždit jejich vlastní matka. Dceru zastřelila a chlapce utopila. Po hrůzném činu se sama přišla nahlásit na policii. Teď jí hrozí doživotí. Píše o tom i web Daily Mail.

Šestatřicetiletá Ashley Parmeleyová přišla na policejní stanici s mokrým oblečením a rozcuchanými vlasy a klidně pronesla: „Zastřelila jsem svou dceru a utopila syna.“ Později dodala, že tělo malé Scarlet najdou v autě na parkovišti. Případu se věnuje i web Daily Mail.

ČTĚTE TAKÉ: Žena z Poděbrad utýrala hlady vlastní postiženou sestru. Ve vězení stráví 15 let

Šerif Dave Marshak ihned zaúkoloval další policistu, aby šel prohledat auto. „Policista okamžitě vyrazil na parkoviště, kde identifikoval a lokalizoval devítiletou oběť se střelným zraněním. Pokusil se ji oživit, ale nepodařilo se mu dívku zachránit,“ řekl šerif.

Smutný nález potvrdili také policisté z druhého místa činu. Bezvládné tělo dvouletého Isaaca našli ve fontáně poblíž hotelového resortu, ke kterému strážníky matka dětí poslala. „Policisté skočili do vody, tělo vyzvedli a pokusili se ho oživit. Ani oni však nebyli při záchraně života dítěte úspěšní,“ sdělil Marshak.

Podle policistů matka zřejmě zastřelila svou dceru a poté šla utopit syna. Domnívají se, že se obě vraždy odehrály na stejném místě. Obávaly se, že existuje i třetí oběť, ale starší dceru Ashley našli doma v pořádku. Informuje o tom web CBS News.

Úřad šerifa okamžitě vyslal tým pro krizovou intervenci, aby podpořil jak zasahující policisty, tak záchranáře, kteří byli událostí zasaženi. „Mluvil jsem s jedním z policistů, který hlídal místo činu a řekl mi, že to bylo těžké,“ sdělil šerif.

Proč se Parmeleyová rozhodla zabít dvě ze svých tří dětí, policie zatím neví. V roce 2020 se ale na Facebooku svěřila, že trpí depresemi. „Vždycky jsem se ptala, jestli by děti nebyly šťastnější, kdybych nebyla jejich hlavní pečovatelkou, protože jsem věděla, že si zaslouží mnohem lepší vzor,“ napsala na sociální síť matka zavražděných dětí. Nyní je ve vazbě bez možnosti propuštění na kauci. Za dvojnásobnou vraždu jí hrozí doživotí.

Zavražděné děti měly každé jiného otce. Oba jsou z tragické události zdrceni. Příbuzní založili dvě sbírky – jedna má pokrýt náklady na pohřeb Scarlet, druhá Isaaca.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Opilecká hádka ve Vysokém Mýtě skončila vraždou. Muž ubodal kamaráda, přiznal se policii

Tagy: