Mirai tráví čas po boku krásné přítelkyně. Březnové koncerty ještě neodložil

Michaela sdílela na Valentýna společné fotografie z Jeseníků.

Zpěvák Mirai Navrátil neztrácí ani během protipandemických opatření optimismus a skládá nové písně. Dlouho věřil, že odložené koncerty zvládne s kapelou odehrát už v březnu. Pochmurné období mu ale přeje v lásce a když zrovna nepracuje, tráví čas s krásnou přítelkyní z Prahy.

Umělci dobu lockdownu využívají k tvorbě nových materiálů. I fanoušci skupiny Mirai se mají na co těšit. „Myslím si, že tvůrčí proces je docela intenzivní. Tím, že se nejezdí a netrávím tolik času na hotelech a koncertech, tak člověk má více prostoru,“ řekl frontman kapely Mirai Navrátil.

Ale i pro Miraie, který tvůrčími schopnostmi oplývá, je toto stereotypní období dlouhé. „Člověk se probudí ve stejném pokoji, ve stejném bytě a potřebuje už nějakou novu inspiraci, žít život, což se neděje,“ řekl.

Jak zaznívá v jedné jeho písní, že život je „pohoda jahoda“, dnes už tomu tak ani podle optimistického zpěváka a kytaristy není: vzpomínky ho katapultovaly na druhou stranu zeměkoule. „Rozhodně to není ta pohoda, kterou jsme zažívali třeba v roce 2019. To jsme byli na cestě kolem světa a dělali jsme si, co jsme chtěli,“ zavzpomínal.

Několik českých kapel má již naplánované koncerty a turné na květen a červen, Mirai ale překvapil. „My to máme ještě furt na březen,“ svěřil se tichým a nejistým tónem v hlase. „Ještě jsme to neodložili, protože čekáme až do chvíle, kdy to bude úplně jasné, ale myslím si, že to už úplně jasné je,“ dodal Mirai.

„Chceme tak na podzim. Ty koncerty, které přesouváme asi po sedmdesáté šesté chceme odjet na podzim. Nejenom my na tom trpíme, ale úplně všichni. I fanoušci té muziky musí být doma zavření a tu kulturu nemají,“ shrnul Mirai.

Sympatický zpěvák ale na úplné samotce doma rozhodně nesedí ani v tomto období. Nejčastěji tráví čas pochopitelně s kapelou, ale volné chvíle mu radostí naplňuje ještě jedna osoba, a to osoba něžného pohlaví jménem Michaela. „Já jsem s Frýdku a ona je z Prahy, takže to není na úplně ultra každodenní bázi,“ prozradil Mirai Navrátil, který ale září štěstím.

Tagy: