Místo relaxu odporný zážitek. Češku na dovolené v Turecku se pokusil znásilnit masér

Češku na dovolené v Turecku osahával masér. (Ilustrační foto)

Dovolená v Turecku se pro Češku změnila v hrůzu

Dovolená v Turecku se pro Češku změnila v den odjezdu v noční můru. S pobytem se chtěla rozloučit masáží v hotelovém spa centru. Netušila, že se na masážním stole svěřuje do rukou sexuálního agresora.

Měl to být příjemný relax ve čtyřhvězdičkovém hotelu v turecké Alanye. Na masážním stole se ale během pár minut všechno obrátilo naruby. „Zhruba patnáct až dvacet minut mě masíroval. Vypadalo to, že je vše v pořádku. Poté mi začal masírovat nohy a po velice krátkém čase mě začal osahávat na intimních partiích, strčil mi prsty do vaginy,“ uvedla napadená žena.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Český lékař, který měl osahávat Korejku, zaplatí pokutu. Spáchal přestupek, rozhodl soud

Masér stihl přikročit i k orálním praktikám. Žena se začala bránit. „Držel mě za ruku a za stehno, nechtěl mě pustit z lehátka. Snažila jsem se zakřičet, že zavolám policii. Ve chvíli, kdy jsem řekla slovo policie, se zřejmě lekl a pustil mě,“ popsala žena.

Provozovatel rezortu tvrdí, že za celou událost není hotel zodpovědný, a dušuje se, že zjednal nápravu. „Není to náš hotel, je to spa, které funguje samostatně. Pronajímáme ho. Dva dny po incidentu jsme spa centrum zavřeli a všechny vyhodili. Teď je tam nový provozovatel,“ tvrdí manažer hotelu Sadik Ucar.

Cestovní kancelář, která dovolenou zprostředkovala, se sice staví na stranu poškozené, kompenzaci jí prý ale nabídnout nedokáže. „Rozhodli jsme se hotel stáhnout z nabídky. Reklamace celého zájezdu je v agendě pořádající cestovní kanceláře. My v tomto opravdu nemůžeme pomoci. Ale německá cestovní kancelář to řeší,“ sdělila mluvčí společnosti Invia Jiřina Ekrt Jirušková.

Masér údajně íránského původu byl pár hodin po incidentu dopaden policií a nyní by měl být v turecké vazbě, kde čeká na soud.

Tagy: