Šok na hudební scéně: Zastřelili mladého zpěváka, proslavil se remixem Baby Shark

V pouhých 22 letech zemřel americký rapper Michael Robinson, který vystupoval pod jménem Ralan Styles. Proslavil se svým remixem dětského virálního megahitu Baby Shark. Mladý umělec byl zastřelen v neděli během loupeže, když lupiči odmítl dát svůj náhrdelník, informují zahraniční média.

Dvaadvacetiletý Robinson zemřel v neděli v Columbusu v Ohiu během pouliční loupeže. Lupič měl začít střílet poté, co mu zpěvák odmítl dát svůj řetězový náhrdelník. Když na místo přijeli zdravotníci, rapper ještě žil. I přes veškerou snahu se jim ho ale nepodařilo zachránit, píše The Mirror.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřela Jindra Kramperová. Krasobruslařská rekordmanka, která byla trnem v oku komunistů

Rapper se stal známým před dvěma lety díky remixu korejského fenoménu Baby Shark z roku 2019. Jeho verze má přes čtyři miliony poslechů a vynesla mu smlouvu s nahrávací společností Republic Records.

„Pořád čekám, až mi zavoláš a řekneš mi, že to celé je vtip,“ napsal na Instagramu bratr oběti, který se rovněž věnuje hudbě a vystupuje pod jménem Lil Goat. V emotivním vzkazu mrtvému sourozenci popsal, jak blízký měli vztah. „Spali jsme spolu na podlaze, jedli jsme spolu, bojovali jsme spolu, podepsali naši první společnou smlouvu. Miluji tě, brácho, a dokud budu naživu, nikdy nezemřeš. Odpočívej v pokoji, bráško, a drž mi tam nahoře místo,“ napsal.

Podle listu Columbus Dispatch stojí za vraždou 24letý Mahamood Hassan, který byl už dříve zatčen za neoprávněný vstup a krádež. Ve svém prohlášení policie tvrdí, že několik svědků jim poskytlo podrobný popis podezřelého a jeho oblečení. Krátce nato muži zákona našli několik bloků od místa střelby Hassana, který podle nich odpovídal popisu, a zatkli ho. V pondělí bude postaven před soud.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rozmlácený pokoj zpěváka Liama Payna byl plný drog. Policie zveřejnila fotky z místa tragédie

Tagy:
hudba společnost raper celebrity hodnoty Baby Shark trestná činnost umění a zábava umění, kultura, zábava a média trestná činnost, právo a spravedlnost společenská rubrika Michael Robinson